ahoj chci se zeptat jestli je mozne nejak nastavit aby se mi pri odemknuti auta rozsvitili krozky na a kdyz zamknu tak zhasli videl jsem to na 5 2008 ja mam bmw e91 2007
SmeloCh píše:ahoj chci se zeptat jestli je mozne nejak nastavit aby se mi pri odemknuti auta rozsvitili krozky na a kdyz zamknu tak zhasli videl jsem to na 5 2008 ja mam bmw e91 2007
Že u předfaceliftu není jiné řešení, než si to nějak sám vykutit - předrátovat.
Viděl jsem nějaké varianty s napojováním na vnitřní světla a zapalovač.
já když odemknu tak se mi taky rozsvítí kroužky a mám před facelift 12/07 a nemám AE denní svícení, to jako normálně nedělá? Vypínač mam na A a v palubním počítači aktivované denní svícení(bohužel jak jsem psal xenonama)...
SmeloCh píše:ahoj chci se zeptat jestli je mozne nejak nastavit aby se mi pri odemknuti auta rozsvitili krozky na a kdyz zamknu tak zhasli videl jsem to na 5 2008 ja mam bmw e91 2007
Ta funkce se jmenuje Welcome lights a zapinam to v iDrivu. Myslim, ze to je standard, aspon u verzi s iDrive. Mam e91 2008 pred face.
koupil jsem si E91 u které se mi při odemknutí rozsvítily Angel eyes ale jelikož jsem rýpalista a projížděl jsem si různá nastavení, tak mám nyní problém, že se mi parkovačky při odemknutí nerozsvítí. Nevíte někdo prosím, jak to uvést do původního stavu aby se mi rozsvítily? Díky
Přílohy
mám tento přepínač světel a mám zaškrknuto welcome lights
welcome lights jdou na všech E90, jen se u některých musí přehrat soft ve FRM, u jinych se musí FRM vyměnit. žadné další upravy krom výměny a kodovani nejsou třeba, žádné tahaní drátů apod.
svitit origo kroužkama je kravina, je to slaby, skoro to nesviti. nechte si vyměnit kroužky od Caknakise,Daudgena a Falcona, udělaj vam super světla, ve dne se na to dá normalně jezdit a ještě to má welcome lights i pro starší auta.