Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zlobi odemykani pres dalku E46
Mam klasicky klic BMW "diamant" a obcas se mi stane ze nejde auto odemknout pres dalku, jen se rozsviti osvetleni interieru a auto je porad zamkle. Tak ho dalkou jakoby zamknu, pockam par vterin a uz jde odemknout, nekdy to musim opakovat treba trikrat.... Nemel uz nekdo tento problem?? Zamykani jde vzdy na poprve.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
GooGoo: To vypadá na groundmodul
Pitris: Pokud ti zlobí zamykání, je možné, že ti klesá napětí na baterce v klíči. Je tam takový způsob upozornění na horší baterku, že když poklesne napětí, odemykat jde, ale zamykat ne. Případně může být uvolněný mikrospínač z tišťáku nebo problém opět v groundmodulu.
Pitris: Pokud ti zlobí zamykání, je možné, že ti klesá napětí na baterce v klíči. Je tam takový způsob upozornění na horší baterku, že když poklesne napětí, odemykat jde, ale zamykat ne. Případně může být uvolněný mikrospínač z tišťáku nebo problém opět v groundmodulu.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pitris píše:JJ dík,ne ne já jen klíč,druhým to jde uplně v poho takže baterka,ale jelikož mám jen jeden klíč do zapalování tak se něják neodvažuji někoumu klíč dát na výměnu baterie a ani nevím kde v Brně by mi to vyměnily.
Hlavně to nedělej trafopájkou, jsou tam FET tranzistory. Víceméně by na tom nemělo být co zkazit. Co je ale blbé, že na tom tišťáku je i čip imobilizéru, tak hlavně nepohnojit cívku - "anténu" a cesty k ní.
Fx píše:Pitris píše:JJ dík,ne ne já jen klíč,druhým to jde uplně v poho takže baterka,ale jelikož mám jen jeden klíč do zapalování tak se něják neodvažuji někoumu klíč dát na výměnu baterie a ani nevím kde v Brně by mi to vyměnily.
Hlavně to nedělej trafopájkou, jsou tam FET tranzistory. Víceméně by na tom nemělo být co zkazit. Co je ale blbé, že na tom tišťáku je i čip imobilizéru, tak hlavně nepohnojit cívku - "anténu" a cesty k ní.
Jj právě do toho si mi nechce,takže mám druhej klíč kterej jen zamyká když zrovna nefunguje ten hlavní.Prozatimní řešení.
-
StepanMatl píše:Zkus stáhnout okno, zavři dveře a zamkni auto. Zkus odemknout, když to nepůjde, tak schválně zkus podržet tlačítko odemykání (aby se otevřely okna). Ale tref se, aby to zrovna nešlo odemknout. Zajímalo by mě, co se stane s oknem
Ted tomu nejak nerozumi, kdyz uz bude okno stahle dole, tak uz se nic nstane ne? .... ale kdyz mi to neslo odemknout tak jsem tlacitko mackal a pak drzel a okna zacaly sjizdet.