Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spotřeba 316
Mě jsi nezklamal
Důležité je, že jsi spokojený. Ale kdybys řekl hned, že jezdíš "klobouk" tak jsem si to mohl odpustit- věru nejsem dobrý věštec
120km-to je nejnižší možná hranice pro můj klidný spánek...
Ale mohl jsem čekat, že se ozve někdo, kdo tu nižší spotřebu stůj co stůj dokáže vyjezdit- a to je jen dobře.
Ale myslím, že to tedy nemění nic zásadního na tom, že spotřeba těch 8l, může být závazná( minimálně se nikdo nezklame a maximálně se někdo, kdo řeší fakticky spotřebu 316i potěší)

-
Zdá se mi, že je to taková věčná debata, jako je třeba co je lepší,jestli benzín nebo diesel. Napsal jsem jen své dojmy a svou spotřebu. Autem jezdím denně a přibližně do 120 Km/h, nemám zapotřebí lítat denně stejnou trasu 150 a víc. A nebo jezdit jen o víkendech pod plynem.To bych si snad ani nekupoval 316, ale minimálně 320. 

tak jak tu ctu.........pokud je ta spotreba 14,3L po meste realna,tak bud mas neco v neporadku, nebo 1,6 jede za stejne jak dvaapule.A to je to o cem jsem mluvil v jinem vlakne.Tyto postrehy by se mely vyvazovat zlatem a pokud mohu radit,tak bez ohledu na pojistku ber jedine 6tival,vic radosti za stejne prachy po meste.AAle je to na tobe......
-
- Člen Klubu
Tak je to správně! Ale řekni.. nenudil ses cestou?ROBi píše:To je něco špatně, ne? Úplně stejnou trasu jsem shodou okolností jel taky a jel jsem se svojí 323Ci a za celou cestu jsem měl spotřebu 6,8 l/100 km...

Jinak k tomu je vždycky potřeba říct jak byl kdo naloženej, jaká byla kombinovaná poměr % město vs. silnice, jak ty bylo kopcovatý.. jestli to byla dálnice, je rozdíl když jedeš 130 Km/h a nebo 165 Km/h atd. Pak mají ty informace opravdu cenu zlata a bylo by jasný proč jsou takový rozdíly.