Ahoj, zajímalo by mě jestli jdou dát padla na řazení na (e46 325i facelift) , je to klasickej automat .
Pokud by to šlo byla by přestavba moc obtížná .....?
Budu rád za každou informaci díky .
Abych se přiznal .... tak se v názvách automatů neviznám ...ale mám ten co je tady v návodu na dodělání ... . Pokud se nepletu tak e46 mají asi jenom jeden druh automatů ....když nepočítám SMG .
jakmile máš steptronic tak to dodělat jde. (to je jednoduše řečeno ta převodovka, kde máš do strany sport mód ve kterym si můžeš pákou manuálně volit rychlosti + - )
ale potřebuješ smg volant, bag a ještě pár blbostí okolo, je to v tom odkazu.
jj, viděl jsem díky ...ted bohužel nemám čas to prostudovat večer na to mrknu pořádně . Jinak převodovku mám Steptronic .
Ono to řazení je spíš ...asi jenom pro pocit, ...než pro užitek protože stejně to bohužel rychleji nepřeřadí ad tam pádla jsou nebo nejsou ....
Tak celou dobu jsem myslel, že mám tiptronic a jak tady koukám, tak to je asi steptronic. Může mi někdo vysvětlit rozdíl? Jo a k těm pádlům, myslím, že je to zbytečnost, jak často budeš používat manual mode?
Tak jsem kouknul na Wikipedii a připadá mi, že steptronic je pouze jiný název pro tiptronic. Používá se hlavně u vozů BMW, ostatní značky používají převážně tiptronic.
Tak co vim ja, tak hlavni rozdil je v tom, ze kdyz ho mas, tak si muzes hodit fofrklacek na druhou drahu a manualne pridavat, nebo podrazovat.. Tak samo to funguje za volantem, kdyz mas padla..