Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 330 xd 150 kW kombi alebo E91 330 xd 170 kW kombi???
-
Ahojte BMW dabli. Chcel by som sa zainteresovanych a hlavne tych, ktori jazdili obidve verzie opytat, ktora verzia je v com dobra a v com zlaaa (podvozok, brzdy, vydrz dielov-palubovka-hrkanie.., sedacky-standardne+Mpaket, servis, poruchy, spotreba, cena nahradnych a tuningovych dielov...). Na buduci rok budem riesit druhe auto a neviem sa stale rozhodnut medzi tymito kandidatmi. Jazdil som 135 kw xd aj ine, hlavne 5-kove, ale nemozem priamo porovnat E46 150 kW a E91 170 kW, obidve xd a kombi. Urcite sa tu najde vela ludi, ktori maju skusenosti tak pls piste.
p.s. ak nejake podobne tema existuje, pls, napiste mi odkaz.. dik
p.s. ak nejake podobne tema existuje, pls, napiste mi odkaz.. dik
-
-
-
Mam cerstve BMW 330xd E90 sedan nemuzu Ti rict co jaka vec vydrzi a pod. ale jedno vim jiste 4kola s takovym kroutakem a takovym vykonem je peklo
Byl jsem snim nedavno na okruhu a nemuzu rict ani pip podvozek vybornej uz v zakladu ovladatelnost vyborna a ve vysokych rychlostech v zatackach,pevna kastle,vyborna trakce a to ze jsem soferoval naky bmw ale 4kola je podle me nejlepsi volba na bezne jezdeni
Abych to schrnul je to subaru impreza v luxusnim habytu

-
-
Odpoved od auto.cz:
Dobrý den, jedná se porovnání generací, u BMW se většinou jedná o propracovanou evoluci, než o unáhlenou revoluci. Proto E91 nabídne vyšší spolehlivost ve všech ohledech, dílenské zpracování je stále na vysoké úrovni, ovšem "úspory" se na materiálech se projevily. Motor 3,0 d je jeden z nejpovedenějších na trhu. Mezi časté závady u E46 patří vůle v závěsech předních kol, volná horní uložení tlumičů, vadné senzory hmotnosti nasávaného vzduchu, nedostatečný účinek ruční brzdy a viklající se sedačky. U E91 jsou velkou slabinou koženkové sedačky, které praskají a podléhají opotřebení velice brzy. Obě generace mohu obecně doporučit, získáte prémiový vůz z výborným podvozkem a kvalitní technikou.
Dobrý den, jedná se porovnání generací, u BMW se většinou jedná o propracovanou evoluci, než o unáhlenou revoluci. Proto E91 nabídne vyšší spolehlivost ve všech ohledech, dílenské zpracování je stále na vysoké úrovni, ovšem "úspory" se na materiálech se projevily. Motor 3,0 d je jeden z nejpovedenějších na trhu. Mezi časté závady u E46 patří vůle v závěsech předních kol, volná horní uložení tlumičů, vadné senzory hmotnosti nasávaného vzduchu, nedostatečný účinek ruční brzdy a viklající se sedačky. U E91 jsou velkou slabinou koženkové sedačky, které praskají a podléhají opotřebení velice brzy. Obě generace mohu obecně doporučit, získáte prémiový vůz z výborným podvozkem a kvalitní technikou.