Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 330D koupě
- scooter_x
Za tyhle peníze to bude problém, třílitry na 130ti zhruba tak začínají, takže si snad dovedeš představit, co to musí být za kvalitku.
Další věc je, jestli máš na auto 130t a třeba dalších 30 na počáteční investice. Pak věřím, že po dlouhém a náročném hledání a dlouhém a náročném smlouvání by snad šla najít nějaká 330d, do které když několik desítek tisíc nasypeš, tak to bude super auto.
Sama o sobě 330d je si myslím velmi doporučeníhodné auto, ale ne s tímhle rozpočtem.
Pokud máš 130t celkem a chceš e46, tak bych koukal po autech cca za 100 a těch 30 si nechal na opravy. Bude to potřeba. Toť za mě.
Další věc je, jestli máš na auto 130t a třeba dalších 30 na počáteční investice. Pak věřím, že po dlouhém a náročném hledání a dlouhém a náročném smlouvání by snad šla najít nějaká 330d, do které když několik desítek tisíc nasypeš, tak to bude super auto.
Sama o sobě 330d je si myslím velmi doporučeníhodné auto, ale ne s tímhle rozpočtem.
Pokud máš 130t celkem a chceš e46, tak bych koukal po autech cca za 100 a těch 30 si nechal na opravy. Bude to potřeba. Toť za mě.
Já bych ti spíš doporučil si počkat, nechat si dotáhnout něco od M3 maniaca, domluvit se s ním..mrkni do referenci tady na fóru. 330d za 130 bude možná, dokce vím o pěkný která je fakt super, ale je to velká vyjímka. většinou se pohybujou kolem 160 a to stále není žádná velká hitparáda.
Spíš počítej do 250,- aby to bylo tip ťop...
Spíš počítej do 250,- aby to bylo tip ťop...