Ahoj, nedavno jsem se zarazil, kdyz jsem koukal na otackomer a na neutral tam byla cca 700-800 otacek. Nevim, kolik je normalni, ale zda se mi to hodne. Mam E46 320i M54. Kolik mate vy s jakym motorem?
Stejně jak fizzer, kolem 700-800... Spíš mě zajímá proč když stojím otáčky nehoupou, ale za jízdy krokem s vyřazenou rychlostí ano? To to mám zas rozbitý já
M43 za tepla v klidu 800,za jízdy na neutrál 1000.Dokáže zde někdo tenhle "jev" vysvětlit? Dojíždím na světla drží 1000,zastavím spadnou na 800,jakmile se auto jakkoliv pohne i bez kvaltu(třeba rozjezd z kopce)okamžitě se vrátí na 1000 ot/min.
dvoris píše:M43 za tepla v klidu 800,za jízdy na neutrál 1000.Dokáže zde někdo tenhle "jev" vysvětlit? Dojíždím na světla drží 1000,zastavím spadnou na 800,jakmile se auto jakkoliv pohne i bez kvaltu(třeba rozjezd z kopce)okamžitě se vrátí na 1000 ot/min.
Na M43 s dojížděním na světla to mám to samé a neřeším to a z kopce nevyřaďuji brzdím motorem
dvoris píše:M43 za tepla v klidu 800,za jízdy na neutrál 1000.Dokáže zde někdo tenhle "jev" vysvětlit? Dojíždím na světla drží 1000,zastavím spadnou na 800,jakmile se auto jakkoliv pohne i bez kvaltu(třeba rozjezd z kopce)okamžitě se vrátí na 1000 ot/min.
Na M43 s dojížděním na světla to mám to samé a neřeším to a z kopce nevyřaďuji brzdím motorem
Jako zatím mě to taky nějak nebrání v provozu,ale hlodá mi to v hlavě co to způsobuje