Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 328i - SCHMIEDMANN vs. BMW + shortshift z Z3M + něco

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
CoupE36

#1 Příspěvek od CoupE36 »

Zdravim,
má někdo zkušenosti s věcma od tohoto "výrobce" (pravděpodobně jen prodejce) ?
Chci koupit tyčky řízení a tady je maj za http://www.auto-ksport.cz/?k=1541 necelých 600Kč. Richard z bmw-dily.cz(v BMW o něco dražší) je má za 2.300Kč.
Je to celkem propastný rozdíl, tak bych rád věděl jestli se vyplatí si připlatit 1800,- za kus nebo to vyjde na stejno? (někdy to prostě tak je)

A ještě otázka, má tu někdo kulisu z Z3M na E36? Je to v normálním provozu naprosto vpořádku nebo to má i nějaké provozní nevýhody?

P.S.: ještě přemýšlím, že bych koupil X-brace/spodní křížovou výztuhu z cabria. Měl to tu někdo na E36? Vim, že to solidně sníží výšku auta, ale na zahraničních fórech si to celkem pochvalují, tak mě to jen zajímá.

Protože bych měl rád uchycení stabíku přímo na tlumiči jak to má ///M E36 nebo E46 M/nonM, je možné prostě jen koupit tlumiče ///M ?
Je vtom nějaký větší problém? Nemám žádné eMko po ruce abych to porovnal :/

Dík za sdílené zkušenosti ;)
Johnys

#2 Příspěvek od Johnys »

Ohledně stabíku, budeš potřebovat asi tlumiče a i celej stabilizátor z M3 a uložení stabíku, má jinej průměr...

X-Brace bych taky chtěl na svoji 328i coupé, až bude nějaká přebytečná koruna.
CoupE36

#3 Příspěvek od CoupE36 »

Stabik je mi jasny, spis mi slo treba o tehlici... No uz jsem si to asi nasel. Ikdyz tohle je spis vec, kterou jeste ne uplne musim resit. Mam tam ted stabik 25.5mm.
Ted me asi nejvic zajima ten schmiedmann a ta kulisa z Z3M.
Nakoupil jsem vsechno nove na predni napravu, tak jsem zvedavej jestli to omladne az totam nahodim :)
Johnys

#4 Příspěvek od Johnys »

No já měnil taky všechno ve předu a ještě by to chtělo k dokonalosti i zadek :) co jsem tak četl, tak i zadní nápravu u E36 docela cítíš ve volantu, když jsou tam silentbloky KO
CoupE36

#5 Příspěvek od CoupE36 »

Tak pocitis asi vsechno co je napicu. Zadek prijde taky. stronglexy. Spis me dozadu zajima stelovatelne pricne rameno. Chci o trochu niz oproti serii. Ale chcou za to fakt moc penez :/
Odpovědět