Taky záleží na jaké to vypaluješ vypalovačce a jakou rychlostí, pokud na vypalovačce na notebooku tak je možné, že není dostatečně hluboká stopa a že to to rádio prostě nepřečte, zkus to vypálit na normální 3,5 vypalovačce rychlostí tak 8x
U mě to taky nebralo pálené cedla. Nainstaloval jsem si pálící program Burning studio od Ashampoo. Dáš vypálit nebo ripovat hudbu, potom vytvořit audio cd a mělo by to jít.
mám e90 11/2006 a nikdy sem neměl problém cokoliv pálenýho jak pro Navi tak CD s hudbou. Je fakt že vždy pálím klasicky přes NEro a vždy tvořím hudební cd/audio cd. A samo že nejpomalejším režimem
e91 MR2011, RDS Professional - bez problému hraje jakékoli pálené "čerstvé" CD s mp3 (vypaluju jako data, nejvyšší rychlostí), pouze to občas nechce číst CD starší cca 2-3let, které už jsou degradovány opakovanými letními vysokými teplotami v zaparkovaném (jiném) autě na slunci
Tak mám stejný problém, mám E90 RV05 S Navi Profesional a vrchní šachta pro CD nečte přepálené CD, zkoušel jsem vypálit v Ashampoo nejnižší rychlost - výsledek nečte, podruhé vypáleno v Nero opět nejnižší rychlost ale zase nic. Pokud to ale dám do spodní šachty pro navigační DVD, tak čte bez problémů, tak proč nečte ta vrchní šachta, nevíte někdo či nemáte někdo radu čím by to mohly být a jak to udělat aby četla?
Já jsem slyšel už z několika úst, že stačí přehrát soft., ale nikdo neví kdo to dělá, klidně to zkusím, tak že pokud to tady někdo děláte, prosím napište! Díky
Do aux si Iphone zkus zapojit a měl by se ti normálně načíst. Já tam na zkoušku přes datovej kabel připojil svoji W 610i a to co bylo v paměti mobilu se mi normálně načetlo, ale co bylo na paměťový kartě se mi nenačetlo - chce to vyzkoušet Jinak problém s přehráváním MP3 nemám Chodí horní i dolní šufle i CD měnič (E93) jediný co mně napadlo (možná je to blbost, ale mně se stala) strkal jsem omylem do horního šuflete MP3 vypálené na DVD, pak to samozřejme nemohlo jít
Tak ten Aux zkusím, je tam normálně Jack 3,5 že?
Já zkoušel normálně CD vypáleno v Nero nejmenší rychlost a bylo to audio CD a nečetlo alespoň ne vrchní šufle pro CD, spodní na DVD bez problémů a MP3 jsem nezkoušel.
Zkusím spíš ten MP3 přehrávač přes Aux a uvidím.
Dave320 píše:Tak ten Aux zkusím, je tam normálně Jack 3,5 že? Já zkoušel normálně CD vypáleno v Nero nejmenší rychlost a bylo to audio CD a nečetlo alespoň ne vrchní šufle pro CD, spodní na DVD bez problémů a MP3 jsem nezkoušel. Zkusím spíš ten MP3 přehrávač přes Aux a uvidím.
Já tam mám Jack i USB přes které jsem ten mobil připojil a šlo mi to ovládat normálně přes idrive