Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zapojení repra ve dveřích E36
Zdravím dnes jsem zjistil že mi nehraje středák ve dveřích! Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jakým způsobem jsou natažené dráty, abych to mohl proměřit! Napadlo mě jestli to není nějak propojené přes ty plastové propojovače v pojistkové skřínce u motoru. Nebot mi nejde do hlavy že z radia jdou 2 kabely ( modro červený a modro černý) a jsou na to připojené 3 repra. K pepru u noh vede modro černý ke středáku ve dveřích taky modro černý a k výskači modro červený všechny doplněné modro hnědým(asi kostra)
Díky moc Machane
Díky moc Machane
Ahoy řekl bych že to je origo systém co se dával do touringu nebot jsou tam nokie repráky viz: http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... fi_system/
reprák jsem jiný nezkoušel ale kolega ho zkoušel měřákem a říkal že je dobrý.
Chlapi díky moc za rady
reprák jsem jiný nezkoušel ale kolega ho zkoušel měřákem a říkal že je dobrý.
Chlapi díky moc za rady
No "dráty" z rádia který už mají zesílenej signál a jdou na repra nemůžou vést někam jinam než na repro
to je nějaký hodně divný, jedinný co z těch drátů může vést do pojistkovky jsou silový vstupy do rádia napájení +12V
Jinak nemáš vůůbec za co
Navíc ty dráty do repráků jsou v kabelových svazcích proto to možná vypadá že vedou jinam, ale pokud už je tam zesílenej signál tak to opravdu může jít jen na repro napřímo

Jinak nemáš vůůbec za co

Navíc ty dráty do repráků jsou v kabelových svazcích proto to možná vypadá že vedou jinam, ale pokud už je tam zesílenej signál tak to opravdu může jít jen na repro napřímo
No není důvod proč bych si myslel, že jsi blbec
K hudbě a elekrice v autě jsem měl vždy blízko.
A jsem rád, že mohu někomu pomoct, je spousta lidí co nerozumí elektrice, ale já zase nerozumím věcem od hasičů
Ale zesilovač tam nutně být nemusí, pokud je rádio schopný vydat ze sebe poctivejch 50W na jednu stranu např přední pravou tak je možný, že basovej repro ve sloupku je 20W středovej bude 15W a výškovej bude 5W celkem to hodí 40W což ještě rádio s přehledem ukrmí, repra pak musej bejt zapojený za sebou, nejdřív půjde vodič na basovej, pak půjde na středovej a pak na vejškovej na kterym bude kondenzátor, kterej funguje při menších výkonech jako výhybka, ten odřízne dolní pásmo a nechá jen od určitý hranice nahorů
Ale pokud by to bylo řazený za sebou musel by bejt minimální odpor repra aby to nezkrouhlo zesilovači ten výkon.

K hudbě a elekrice v autě jsem měl vždy blízko.
A jsem rád, že mohu někomu pomoct, je spousta lidí co nerozumí elektrice, ale já zase nerozumím věcem od hasičů

Ale zesilovač tam nutně být nemusí, pokud je rádio schopný vydat ze sebe poctivejch 50W na jednu stranu např přední pravou tak je možný, že basovej repro ve sloupku je 20W středovej bude 15W a výškovej bude 5W celkem to hodí 40W což ještě rádio s přehledem ukrmí, repra pak musej bejt zapojený za sebou, nejdřív půjde vodič na basovej, pak půjde na středovej a pak na vejškovej na kterym bude kondenzátor, kterej funguje při menších výkonech jako výhybka, ten odřízne dolní pásmo a nechá jen od určitý hranice nahorů