Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 325i vanos vs nevanos
Obecně a nemusí být pravidle.
Vanos -> menší spotřeba větší tah odspoda
neVanos-> větší tah obecně hlavně ve vyšších otáčkách
Ty motory jsou vesměs stejné jen s Vanosem tě nemine nejspíš časem repas. Není to nic náročného, ale bude potřeba. Osobně mám radši Vanos motor, protože mám na denní ježdění větší hlad po výkonu vespod.
Vanos -> menší spotřeba větší tah odspoda
neVanos-> větší tah obecně hlavně ve vyšších otáčkách
Ty motory jsou vesměs stejné jen s Vanosem tě nemine nejspíš časem repas. Není to nic náročného, ale bude potřeba. Osobně mám radši Vanos motor, protože mám na denní ježdění větší hlad po výkonu vespod.
no někde sem se tu dočetl že jediný svody co by měli fungovat jsou z M3 a vyjefuk když tomu dam celonerez bez katu tak si myslim že to bude trochu znát ne?Beaver píše:stefkac píše:...motor bych chtěl později upravovat(svody,výfuk,sání,chip)....
Pokud na těch svodech nebude viset turbo tak všechno ostatní jsou vesměs vyhozený prachy, resp. motor budeš mít upravený spíš efektně než efektivně.
Fungují jak z M3, tak Supersprint ci jejich repliky. Samozrejme u replik to chce trochu stesti a na originaly oj***vat bankomaty
Bez katu to bude jeste o fous lepsi a protoze bude vysypanej za ty leta, tak to bude asi nejvetsi zmena. Auto bude mit pekny ostry zvuk zadna duniva koncovka a je jedno jestli vanos nebo nevanos. Na turbo se davaji svody uplne jine a to kvuli tomu aby plyny neztraceli rychlsot tak jsou co nejkratsi, pokud se nemylim.

a když se u těch uprav,funguje tenhle chip nebo vyhození peníze? http://www.ebay.com/itm/EURO-Racing-Chi ... 476wt_1139