Ahoj, mám takovej problém v předním levém kole když vjedu na nerovnost klepne, ale nevím čím to je. Při rychlosti kolem 130 km za hodinu když vjedu na nerovnost přední kolo začne vibrovat a začne se třepat celé auto až do volantu. Nevíte čím to muže být, případně kolik si mám nachystat na opravu? Jedná se o BMW rok výroby 1996 E36 316i.
siláč je krásně vidět vzadu, je vněm nasunuté rameno, klasický ne emkový siláč není plný a bývá doslova vytržený či takový "otřepaný. Pokud budeš měnit doporučuji silentbloky plné z emka. Jinak se ještě mrkni na čepy, podle popisu bych tipoval vnější čep na rameni, zvednout a skrze nákou montpáku to otestovat pokud bude nějak "kloktat" je po smrti, ale lépe zajet na STK, za 50-100 kč ti to protřepají a měli by ti říct. Pokud budeš měnit čepy hlavně nekupovat nějaké polské
u mého kousku E91 325xi se ozývá hučení znatelné v rycholosti od 60 km/h na zadní nápravě - nevím zdali je to ložisko nebo něco výše popsaného - nejsou zkušenosti?
Mě taky něco od zadní nápravy hučí, nejvíc patrný je to v rozmezí 40-60 km/h - zmizelo to po přezutí na zimáky, a po přezutí zpět na letní je to tu zas --> gumy.