Zdravim tak jsem si konečně našetřil na vysněné auto Budu kupovat e46 rok 2002
Na co bych se měl zaměřit kam podívat atd Budu rád za každou radu na co se zaměřit Jezdíte s autama i v zimě? Mám v plánu používat ho celoročně .
Na tohle téma je tady milion příspěvků stačí použít tlačítko "Hledat". A i kdyby ti tu chtěl někdo poradit, tak jsi nenapsal, model.. jakej chceš motor a ták...
Hlavně by mě zajímala jízda v zimě a ve sněhu.Chci s autem jezdit celoročně , dosti lidí mě odrazuje ale zas lidi na foréch píši že je to v klidu tak jak to tedy je
Jamko, s tímhle motorem nebudeš jezdit smykem ani v zimě na sněhu, takže tu otázku snad ani nemůžeš myslet vážně... a kupodivu i v zimě potkávám na silnicích BMW, takže to tak horké nebude
Jamka píše:Hlavně by mě zajímala jízda v zimě a ve sněhu.Chci s autem jezdit celoročně , dosti lidí mě odrazuje ale zas lidi na foréch píši že je to v klidu tak jak to tedy je
A proč bys nemohl jezdit v zimě,neboj se toho! Pokud nehodláš jezdit na ojetých prcgumách,tak v tom problem nevidím.Nebo si myslíš,že jsou baworáky jen sezonní záležitost? V zimě se dá jezdit v pohodě i se zadním náhonem
jezdim s e 36 celoročně, zatím bezproblémů ale chce to kvalitní pneu, podobné nesmysly že bmw je v zimě nanic mi taky někdo nutí pořád jinak opravdu ybch si rozmyslel tu motorizaci
Vsadím se s Tebou, že ta 316i bude ve výsledku žrát víc než 328i. To, že bys neuživilim,a že to žere i trávu kolem cest jsou kecy lidí,který o tom nic neví a v BMW nikdy neseděli. To samé s jízdou v zimě. Že oni neumí jezdit v zimě neznamená, že se s BMW nedá jezdit.
Qido píše:Vsadím se s Tebou, že ta 316i bude ve výsledku žrát víc než 328i. To, že bys neuživilim,a že to žere i trávu kolem cest jsou kecy lidí,který o tom nic neví a v BMW nikdy neseděli. To samé s jízdou v zimě. Že oni neumí jezdit v zimě neznamená, že se s BMW nedá jezdit.
To že se s bmw jezdí nebezpečně v zimě většinou říkají lidé, kteří bmw nikdy v zimě (a asi ani v létě) neřídíli, já se naopak na zimu s bmw každý rok velmi těším, není nic lepšího než pěkně zasněžený kruhový objezd před obchoďákem na Chodově, kolikrát si jej dám i dvakrát do kola
krejca 1 - ty jsi přenš vystihnul můj názor ale lidem to prostě nevnutíš První otázka 100% bude- proč sis to kupoval to je drahej servis následuje v zimě s tim nemůžeš jezdit a hned třetí na to jsou drahá díly Všem se vysměju po přečtení pár věcí zde na foru se mi zda ze dily jsou stejne drahe jak na octavii v zime se da v klidu jezdit a servis nebude drahy kdyz clovek nepojede do ori servisu Zdali se v něčem mejlim prosím opravte mě