Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hladina oleje E92 325i
-
-
-
Je možné, že se tam objeví až po projetí po výměně, nevím. Zatím tam není.
Zajímala by mě ta správná hodnota na diagnostice, jestli ji někdo nezná. Bylo tam 0 mm a po dolití cca půl litru se to zvedlo na 69 mm a po dalších pár deci se to už nehnulo. Mám obavy, aby to nebylo přelité, i když je tam zatím asi o půl litru méně, než je psaná náplň.
Zajímala by mě ta správná hodnota na diagnostice, jestli ji někdo nezná. Bylo tam 0 mm a po dolití cca půl litru se to zvedlo na 69 mm a po dalších pár deci se to už nehnulo. Mám obavy, aby to nebylo přelité, i když je tam zatím asi o půl litru méně, než je psaná náplň.
ne u e92 je to naprosto stejně...nechápu k čemu na horní rysce...stačí se podívat kolik tam má být oleje a ubrat cca. 0,3dcl, nikdy nevyteče původní všechen. Pak zadělat, nastartovat a check oil, chvíli bude načítat a pak to ukáže buď Ok nebo dolít. Každopádně měrka pod OK nezobrazuje kolik je tam oleje,
genehawkins píše:Je možné, že se tam objeví až po projetí po výměně, nevím. Zatím tam není.
Přelít to být nemůže, neměl bys OK
-