Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

AE CCFL na e46 Xenon

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
rxxxr

#1 Příspěvek od rxxxr »

Zdravim, koupil jsem si AE CCFL do xenonu na e46. Má to problém odcházejí trafa, vypadá to fakt dobře, proto to nechci vyndavat. Nemůže někdo poradit jak to vyřešit? Prej je to kvůli tomu, že do světel auto neposílá jeden signál, ale spíš bliká. Nejdřív se mě to nezdálo, ale pak jsem auto postavil v noci proti zdi a bylo to skutečně vidět na xenonu, že jakoby nesvítí 100 % soustavně, ale jsou tam nějaké lehounké výpadky.
Joj

#2 Příspěvek od Joj »

rxxxr píše:Zdravim, koupil jsem si AE CCFL do xenonu na e46. Má to problém odcházejí trafa, vypadá to fakt dobře, proto to nechci vyndavat. Nemůže někdo poradit jak to vyřešit? Prej je to kvůli tomu, že do světel auto neposílá jeden signál, ale spíš bliká. Nejdřív se mě to nezdálo, ale pak jsem auto postavil v noci proti zdi a bylo to skutečně vidět na xenonu, že jakoby nesvítí 100 % soustavně, ale jsou tam nějaké lehounké výpadky.

kup si eliminatory chybovych chlaseni.jak montujest do auta xenony tak od roku 1996 se musi montovat krabycky ktere ti davaj z 35W na 55W neco jako by kapacitator.

http://www.xenony.us/xenony-prislusenst ... -canceller
rxxxr

#3 Příspěvek od rxxxr »

Dík,

každopádně jen nevím jestli jsem to vysvětlil dobře. Když AE svítí tak mě to chybu nehází, jde o to že tak do týdne odejde trafo v AE ty pak svítit přestanou a chybu to teda házet začne. Jestli to tenhle produkt vyřeší, to že se to přestane vypalovat, jdu do toho. Jen prosím o potvrzení.
rxxxr

#4 Příspěvek od rxxxr »

Jo a ještě dodám, že xenony jsou na autě origo.
paca

#5 Příspěvek od paca »

nojo, to je klasický problém ccfl a trafa, lepší jsou ledkové :wink:
raff007

#6 Příspěvek od raff007 »

rxxxr píše:Zdravim, koupil jsem si AE CCFL do xenonu na e46. Má to problém odcházejí trafa, vypadá to fakt dobře, proto to nechci vyndavat. Nemůže někdo poradit jak to vyřešit? Prej je to kvůli tomu, že do světel auto neposílá jeden signál, ale spíš bliká. Nejdřív se mě to nezdálo, ale pak jsem auto postavil v noci proti zdi a bylo to skutečně vidět na xenonu, že jakoby nesvítí 100 % soustavně, ale jsou tam nějaké lehounké výpadky.

Trafa u ccfl o odchazi soustavne. Resil jsem to same na svoji e90 - menil jsem je skoro kazdy tejden a bylo to fkt otravny. Pak jsem jsem projel cely americky bmw forum a koupil jsem trafa ktery jsou ok a vydrzi (maji plechovy kryty). Mel jsem je na aute pres pul roku a ok, zadny problem ani blikani. Mezi tim jsem si ale koupil novy svetla s led AE. Mam ale doma jeste 2ks tech traficek ptz jsem tehda kupoval 4. Tak kdybys je chtel napis mi sz.
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jiriik »

raff007 píše:

Trafa u ccfl o odchazi soustavne. Resil jsem to same na svoji e90 - menil jsem je skoro kazdy tejden a bylo to fkt otravny. Pak jsem jsem projel cely americky bmw forum a koupil jsem trafa ktery jsou ok a vydrzi (maji plechovy kryty). Mel jsem je na aute pres pul roku a ok, zadny problem ani blikani. Mezi tim jsem si ale koupil novy svetla s led AE. Mam ale doma jeste 2ks tech traficek ptz jsem tehda kupoval 4. Tak kdybys je chtel napis mi sz.

Ahoj, a kde si ty led AE koupil ? a nemáš ještě ty trafička ? díky
raff007

#8 Příspěvek od raff007 »

Trafa koupit tady:
http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html

Led ae mam na e90, ale menil jsem komplet cely predni svetla
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jiriik »

raff007 píše:Trafa koupit tady:
http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html

Led ae mam na e90, ale menil jsem komplet cely predni svetla