Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 alu kola na naše cešsty
Zdravím,
chtěl bych se zeptat jestli někdo má vyzkoušene na E90 na léto 18" a 19" alu kola.Na letošni sezonu plánuji koupě kol. Osobně bych volil 18" ale našel jsem kola od Breytonu a typ který se mi líbí dělají jen v 19".Máte někdo zkušenosti jak moc to je tvrdé nebo jetli na te slupce 35 profil v 19" se dá vůbec jezdit?Díky moc za odpovědi.
chtěl bych se zeptat jestli někdo má vyzkoušene na E90 na léto 18" a 19" alu kola.Na letošni sezonu plánuji koupě kol. Osobně bych volil 18" ale našel jsem kola od Breytonu a typ který se mi líbí dělají jen v 19".Máte někdo zkušenosti jak moc to je tvrdé nebo jetli na te slupce 35 profil v 19" se dá vůbec jezdit?Díky moc za odpovědi.
-
Ahoj, bohuzel po zkusenostech s alu 16" az 20" musim uznat ze na silnice v CR je nejvhodnejsi 17", bohuzel na nejakych autech vypadaji "male" treba tvoje mi pride ze ma vic mista na kola nez E60..Takze 19" budou v klidu, jen to z tebe vytrese dusi a auto bude urcite na nasich silnicich taky mockrat dekovat.. Podvozek pude hned do pici..
Díky za odpověď,osobně jsme měl dříve 17" a vpoho,známy má 18" a říkal,že s eto dá ,samozřejmě je rozdil 16" zimni a letní 18".Mám tak trochu obavy s těch 19" jako určitě se to dá ale nechci po roce hned něco měnit nebo řešit nějak pokopane kola. Vím,že pro klid všech jak auta tak mě tak max. 18" ale mne lákají ty 19" od Breytonu 

-
Narovinu KOLA DELAJ AUTO to zname vsichni, jestli ses pro 19" tak di do nich.. Auto na nich bude vypadat luxusne, znatelne ti teda ztvrdne a ucejtis kazdej kaminek.. Na NON BMW mame 20" a jako vyjety koleje to je naprosta katastrofa a tam kde na 17" ti pride v poho silnice na tech 20" vim ze zas tak uzasna ta cesta neni, ale zase to drzi jak pribity a na slusny silnici je to pecka a vypada to na aute bombove.. Proste proti gustu zadnej disputat 

v lete jsem mel 19" Breyton Spirit na pneu 255/35 a musim rict , ze na tehle pneu mi auto pripadalo pohodlnejsi nez na zimnich m-packetovych 18" kde ve predu mam 225/40 a v zadu 245/40 . Hodne dela to , jaky profil pneu na to nahodis.Ty 19" jsem prodal a koupil zase kola Breyton Spirit ale 18" , na 19" mi to pripadalo vysoke.
jsme na tom podobne, taky uvazuju o koupi kol a volim mezi 18" a 19".. on i ten jeden palec navic je poznat a vypada to vyborne, ale asi budu volit spis setrnost a pujdu do 18". Rad bych Mka (od r.2006). Nevi nekdo levnou stranku? Ci pripadne jestli volit repliky?
Diky
-----------------
bmw 320d E90
Diky

-----------------
bmw 320d E90