Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 TDS nejede jak má
-
Ahoj, včera jsem si přivezl domů TDS 325, rok 1996, po cestě se mi několikrát stalo, že přestalo táhnout. Drželo konstantní rychlost a ani sešlápnutí plynu na podlahu nemělo žádný efekt, nehla se ani ručička na spotřebu. Stačilo pustit plyn a znovu sešlápnout a šlo to zas normálně. Nějaké rady co by to mohlo být? Díky chlapy.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
No to by se ti v podstatě nesekal plyn ale byla by tam určitá mrtvá poloha plynu že v určitym sešlápnutí plynu by auto nereagovalo na plyn a při přidání víc plynu by se auto rozjelo.
Tohle jsem měl taky na TDSu přesně co popisuje, jedeš konstatní rychlostí do kopce na 1/2 plynu přidáš cihlu a nic ručička ekonoměru stojí. Pustíš plyn počkáš až ekonoměr slítne na 0 pak přidáš cihlu a auto letí i s ručkou ekonoměru
Vychozená hlava čerpadla je tam servopohon kterej už je vydřenej a proto se seká v určitý poloze a když pustíš a přidáš plnej tak ten servopohon ten vychozenej bod překoná a jede na plynej plyn
Tohle jsem měl taky na TDSu přesně co popisuje, jedeš konstatní rychlostí do kopce na 1/2 plynu přidáš cihlu a nic ručička ekonoměru stojí. Pustíš plyn počkáš až ekonoměr slítne na 0 pak přidáš cihlu a auto letí i s ručkou ekonoměru

Vychozená hlava čerpadla je tam servopohon kterej už je vydřenej a proto se seká v určitý poloze a když pustíš a přidáš plnej tak ten servopohon ten vychozenej bod překoná a jede na plynej plyn

-