Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

smrad benzínu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
c4mel

#1 Příspěvek od c4mel »

mám takový menší problém když vytočím motor nad 4000ot tak dost smrdí benzín a nebo někdy při startu dělá to hlavně když mám plnou nádrž tedkom sem natankoval plnou a jak sem jel s otevřeným oknem a bylo horko tak se to skoro nedalo vydržet až mi to vevnitř načuchlo benzínem nevíte co by to mohlo způsobovat? mám menší prasklinku ve svodu (příští týden jí du zavařit) jinak nikde mi benzín neteče nebo aspon sem si nevšim mohlo by to být tou prasklinou?
FiliposII
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od FiliposII »

Jestli je to na E36 a vyskyteje se to při plné nádrži, tak bych natankoval plnou (až povrch plnícího hrdla) a podíval bych se ze spodu, zda to neprotěká přes napojení plnícího hrdla na nádrž, a případně bych odhodil zadní sedačku a tlumení pod ní, a přes přístup do nádrže bych zkontroloval těsnost uzávěrů, čerpadla a plováků na obou stranách nádrže.
Případně bych to projel, když to bude otevřené.
MotoMoto
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MotoMoto »

Mel jsem podobny problem, ale nejen pri plne nadrzi. Byla praskla benzinova hadicka co je vracecka z palivove listy zpet do nadrze. Bylo to primo pod sanim a jak se go tam vyparovalo a ventilator to nasal do kabiny, bylo to silne citit benzinen. Prosel bych veskerepalivove hadice.
c4mel

#4 Příspěvek od c4mel »

jj jedná se o e36 tak zkusím mrknout na ty hadice zatím díky ;-)
Chloubic

#5 Příspěvek od Chloubic »

mam e46 a taky to mám :) kolikrát malinká netěsnost ve vejfucku a je to :) ty hadice a pak bych zkusil jestli nejakej borec nezkusil a nevyndal katalizator a nenavaril misto toho trubku jen ... lidi jsou vselijaky
Odpovědět