Ahoj. Řeším už delší dobu tuhle otravnou poruchu a zatím nezbývá než experimentovat. Alarm se spouští náhodně bez důvodu. Diagnostika umí jen výpis počtu spuštění ale ne jejich příčinu. Zkoušel jsem už vyřadit po zamčení čidlo náklonu, to nepomohlo. Byly vyměněné kontakty ve dveřích řidiče (B sloupek), u spolujezdce to elektrikář vyčistil. Zase nic. Další v pořadí by mělo být vyřazení hlídání oken. Měl jste někdo takový problém popřípadě tušíte, čím to může být? Díky.
To čidlo kapoty bych mohl obejít, pokud bych ho stlačil a nějak přichytil v dolni poloze, pokud se nepletu. O čidlu v kufru ale nemám tušení, jde i tohle nějak jednoduše obejít?
Tak čidla kufru kapoty to nejsou. Mohl by mi někdo prosím poradit, kde je zapojená sirena? Popisy co jsem našel na netu jsou hlavně pro US verzi a ta se liší. Díky.
Když zavřeš dveře a necháš rosvícený interiérový světlo rosvicuje se během jízdy ? Pak to jsou spínače ve dveřích. Jsou v tom Učku na kastli do kterýho zapadají dveře. Tak blíž k vnitřku auta jsou na tom malý kostičky plastový co bejvají ohoblovaný potom nejdou zasunout tak jak mají a auto si myslí že má otevřený dveře a začne hned řvát.
Ty spínače ve dveřích se zdají být OK, světlo se za jízdy nerosvecuje a navíc byl ten u řidiče preventivně vyměněny když bylo auto napodled v servisu. Druhý se vyčistil. Aspoň dočasně chci odpojit sirenu,lidi v ulici už stavu. Nemůžu ji ale nikde najít. Tusite kde hledat?
Je nějaký jednoduchý způsob jak to vypojit. Ze shora je jen jeden konektor a ten to nevypne
Naklonove čidlo je v kufru před zadním pravým světlem, bílá krabička. Co to zatím bylo na diag, tak bylo vidět jen počet spuštění a ne příčina, ale co to bylo za diag nevím. Jo a čidla kapoty a kufru jsem na test úplně odpojil a stejně to spustilo.
Chce to napíchnout auto spustit inpu otevřít si test členů v ZKE přes inpu a sedět a čekat než se spustí alarm pak sledovat co to spustilo a na to se zaměřit
OK, a jak prosím odpojim tu sirenu? Jsem antitalent a jak píšu nahoře, ten jediný dostupnýkabel do sstříbrné krabice(oválné) pod světlem to nevypne. Díky.
Je ten kabel do sireny mam odpojenej a nerve to:) Ale rad bych to dal dohromady tak at to funguje tak jak ma.. krabicky u svetla sem si nikdy nevsiml, zkusim se tam zitra podivat.. Co jeste ten alarm hlida krome dveri, kapot a naklonu?
Některé autoalarmy spouští plané poplachy, když se loučí baterie. Jak dojde ke většímu poklesu napětí, tak to huláká.
Některé neorigo BMW alarmy se dokonce spustí, když se auto přepne do režimu spánku.
Pokud tě to před tím nezlobilo, zkus si změřit zátěžákem autobaterii..
Máš tam otřesové čidlo?
Pokud ano, tak ho proměř taky..