Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Praha - neznáte někdo tuhle 335i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mike-ee »

Zdarec. Našel jsem zajímavou 335i(hlavně teda exterierem) ale přijde mi to jako nějaká splácanina http://www.sportovnivozy.cz/48109-bmw-3-335i-praha

Řadička jako sportovní automat, ale ten se v roce 08 ještě přece nedělal ne? A k tomu obyč pádla. Zadní světla po FL, který ale byl v roce 2010... Tak stejně ovládaní iDrive mi nesedí.

A poslední, kdyby někdo znal jestli neví v jaké je origo barvě.

Nesháním auto akutně, spíš kdyby bylo něco pěkného, takže se mi nechce zatím volat na inzerát nebo jezdit 400km na čumendu, tak zkouším tady ;-)
bmwe36fans

#2 Příspěvek od bmwe36fans »

ja bych tam tu folii i nechal je pěkna ale zas co se pod ni skryva barvu zjistiš podle vin
Rades

#3 Příspěvek od Rades »

taky jsem po ní koukal, vypadá na pěknýho mazla... podle vin původně bílá barva s dvojspojkovou 7-stupňovou převodovkou. Je to přesně to období, cca pár měsíců, kdy už trojky měly novější navigaci a dvojspojku ještě s n54 motorem.... volič převodovky patří k 7° převodovce a novější design pádel je až od faceliftu. V předních světlech má upravený angel eyes a zadní světla jsou z faceliftu :) mně se to moooc líbí, škoda, že už jsem koupil :( cena za tuhle konfiguraci myslím super
paca

#4 Příspěvek od paca »

bmwe36fans píše:ja bych tam tu folii i nechal je pěkna ale zas co se pod ni skryva barvu zjistiš podle vin

spíš by mě zajímalo co se skrývá za tajnosti pod tou folií :D
xyron

#5 Příspěvek od xyron »

paca píše:
bmwe36fans píše:ja bych tam tu folii i nechal je pěkna ale zas co se pod ni skryva barvu zjistiš podle vin

spíš by mě zajímalo co se skrývá za tajnosti pod tou folií :D

Proč by se mělo pod ní skrývat něco tajemného ?? 8O Bílá barva je prostě pro některé lidi o ničem nebo hnus, tak si na to dal aspon zajímavou folii.....

Stačí získat VIN a mrknout na výbavu.. z popisu a fotek nejde nic moc zjistit... kromě pár očividných věcí...
paca

#6 Příspěvek od paca »

no třeba že to mohlo být "ťuklé" atd.... folie vyjde cenově líp než lak :wink:
xyron

#7 Příspěvek od xyron »

no já nevím, podle mě trpíš přílišnou podezíravostí ...

navíc jestli to bylo někde skráblé, tak kdyby majitel bílou miloval, tak to nechá stříknout.. pořád je to levnější než folie na celé auto.... a navíc, tuhle barvu folie tam určitě dal někdo záměrně...
paca

#8 Příspěvek od paca »

xyron píše:no já nevím, podle mě trpíš přílišnou podezíravostí ...

no asi trpím :D když bych kupoval auto za půl mega, tak bych si asi nekupoval auto s folií :wink:
xyron

#9 Příspěvek od xyron »

v inzerátu píše že klidně nechá tu folii sundat pokud chce budouci majitel bilou...
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Thomeeno23 »

pokud nikoho nepohorším, když se podívám na levou mezeru haupny přijde mi větší než ta pravá a celkově zvláštně to tam sedí.Takže ťuklá určitě byla
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od mike-ee »

Zrovna ta mezera mi přijde vždycky podle uhlu pohledu. Když mrkneš na fotku z jedne a deuhe strany, vždycky mi přijde vzdalenější mezera větší.... A navíc moje E90 taky nemá mezery všude stejný, nětuklá.... Ale svým způsobem to ve mně vzbuzuje jistou nevůli, přední světla po upravě, zadní z FL, beru to tak že jsem auto osobně neviděl, takže so představuji "fajnšmekra" co si auto udělal podle svých představ a dost se tím trefil do těch mých, včetně fólie....

Mně napadá, jak to bude řešit pojišťovna, když je tam fólie a já ji za půl roku sundám a nahlásím celolak... :-/ jen třeba v teoretickém případě....
Selix

#12 Příspěvek od Selix »

Majitel prodával něco už i tady na fóru
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... &p=1117761
IlikeU

#13 Příspěvek od IlikeU »

Nikdy jsem nepochopil jak někdo může řešit auto z fotek, chceš.

Vždy když má někdo zájem ale opravdový zájem tak se zvedne a jede se na auto podívat.

Ale řešit úhly na fotkách je fakt blbost.

Kámoš prodává za ty peníze stejný rok stejná výbava ale černou
riki18

#14 Příspěvek od riki18 »

Ahoj,

Ak by si mal zaujem, ozvi sa. Dohodneme sa. Auto uz ma seriove DP, IC, ma BMW Performance paket.

http://www.autovia.sk/car/detail?id=1350482
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od mike-ee »

IlikeU píše:Nikdy jsem nepochopil jak někdo může řešit auto z fotek, chceš.

Vždy když má někdo zájem ale opravdový zájem tak se zvedne a jede se na auto podívat.

Ale řešit úhly na fotkách je fakt blbost.

Kámoš prodává za ty peníze stejný rok stejná výbava ale černou

No to je to. Auto mám "naplanovane" na jaro, ale mrkam už teď a zalíbilo se mi, ale nechce se mi jet 400 km na cumendu, raději jezdím připraveny a když tak se odveze... a ja právě se snažil rozporovat to, že z fotky jde poznat nějakou mezeru, protoze z každého úhlu to vypadá jinak...

P.s: sry za diakritiku, píšu z mobilu...
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od mike-ee »

Chystám se na výlet asi během 2 týdnů tak se chci dopředu ještě poptat, jestli někdo nezná tuhle 335i http://www.sportovnivozy.cz/45502-bmw-3-335i-praha6 Docela dost se mi zamlouvá a bližší info ještě dostanu, tak jenom kdyby náhodou někdo věděl ;-)

Díky
xyron

#17 Příspěvek od xyron »

Mpaket, manuál .. + :wink:

Nech si poslat VIN a očekuj výbavu...
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od mike-ee »

Dneska jsem mluvil s majitelem. Čekám právě na podrobné info, je to kus který hledám. Vše co bych si představoval a ještě mi to možná rovnou vymění, takže ideální, ale na to že jsem se asi včera definitivně rozhodl pro změnu tak mi to připadá až moc ideální a tak se ptám, možná někdo ví nebo se byl mrknout.
xyron

#19 Příspěvek od xyron »

máš SZ
Jirka-82

#20 Příspěvek od Jirka-82 »

Odpovědět