Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nesvítí xenony po výměně výbojek e91
Ahoj, chlapi nemáte někdo zkušenost s výměnou výbojek u 330xd e91 2006. Dnes jsme chtěli vyměnit výbojky za stávající a bohužel po výměně se nerozsvitil ani jeden xenon (před výměnou svítili oba). Dali jsme stejný typ jaký byl v autě D1S 35w, jen namísto původních OSRAM jsme dali philips. Odpojil jsem si pro sichr svazek co vede do světla a vyměnil kus za kus. Šlo to bez problému. a kdyz jsme chteli vyzkouset, tak se nic nedělo. Dal jsem zpět původní výbojku a nesvítila uz ani tato. Přehodil jsem tedy startery z levého světla (které zatím svítilo pořád) na pravé a opět nic. Když jsem vrátil původní startery na své místo, tak nesvítil už žádný xenon.V autě to háže chybu. Napíchli jsme to na diag a podle ní je vše v pořádku, že světla svítí atd. Jsem z toho jelen, ptz vubec nechapu co se stalo. Jeste se mi to nestalo. Nevíte co s tím pls?
Tak trafa jsou údajně odpálený, výbojky se kupovali v klasickejch autodílech, tusim ze okolo 900,-/ks? Auto není moje, jen jsme měnili olej a filtry, plus ty výbojky.. Jo a ta diag. zas úplně na renault bejt nemůže, když je to profi za 200tis.
.. bylo to napíchlí v servise, ne u žádnýho garážmajstra
.. Až budu vědět jak majitel dopadl a co to ve skutečnosti bylo, tak dám vědět...

měl jsem podobný problém .Koupil jsem si Výbojku DS1 na E91/2006 a po výměně to dělá to samé. na konec mi to zjistili v autorizovaném servisu že jsem tam měl nějakej činkej DS1 a proto se Spálil řídící jednotkou xenonů
. takže Výměna řídící jednotkou xenonů : Cena nový najdes na Internetu kolem 4K ( nevim jestli že je to Original, jinak v autorizovaném servis stojí řídící jednotkou xenonů kolem 8 K za KUS ) . tenkrat jsem si koupil ve Vrakoviště a stalo 2K/KS . ( Xenon DS1 jsem pak koupil Na internetu za levnější cenu 700KC/KS ) a fungoval mi to až do dneska . 

VRsix píše:Tak jak jsem psal. Není možný se s origo Philips dostat na tuhle cenu.
Ale občas lze. V AZNP se kolikrát dějou věci
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ale je to mozny, ja prodavam D2S Philips 85122+ za 899,- , D1S Osram, Philips 4700K a jsou 100% origo. Ono to chce kupovat od proverenyho cloveka a vedet jak se pozna china. Udajne se uz i u dealera Philips objevuji ciny...VRsix píše:Tak jak jsem psal. Není možný se s origo Philips dostat na tuhle cenu.
Tak konecne sviti.. Byli vypaleny trafa a meli to na svědomí vybojky. Sice v jinejch autech svitili, ale bawo je asi citlivy. Clovek od kteryho se sehnali jiny trafa a co se tomu hodne venoval dal radu, at se zvazej vybojky.. Udajne origo maji mit 60g, coz sedelo u puvodnich a ty koupeny ciny meli 68g..
Tak konecne sviti.. Byli vypaleny trafa a meli to na svědomí vybojky. Sice v jinejch autech svitili, ale bawo je asi citlivy. Clovek od kteryho se sehnali jiny trafa a co se tomu hodne venoval dal radu, at se zvazej vybojky.. Udajne origo maji mit 60g, coz sedelo u puvodnich a ty koupeny ciny meli 68g..
Ahoj nechci zakladat nove tema potřeboval bych poradit. Mám xenon a asi mu končí životnost. Sice nesvítí ještě ruzove. Pri startu sviti troschu do zelena pak se zjasni do bila a pak prechazi spis ve zlutou a intenzita zeslabne. Po startu je jasnejsi po chivli zeslabne. Chtel jsem poradit Jaky typ a kde koupit? Abych nekoupil cinskou verzi. Čeho se vyvarovat popripadě nechat raději vyměnit v servise? Jdou nejak vycistit i čočky?
Jo jinak E91 2008 D1S
Na ebay je celekm dost k nakoupeni ale nechci kupovat i trafa
Jo jinak E91 2008 D1S
Na ebay je celekm dost k nakoupeni ale nechci kupovat i trafa