Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mordsession po dvou letech z novin :-)

Články v časopisech, na internetu, ap.
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Dneska jsem byl u otce mu ukazat juniora a on na me vytahl vystrizek z novin z roku 2007 , tak treba vas to nektere potesi.

Obrázek
Lion
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Je pěkné si zavzpomínat. :wink:
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

to je krasny, to uplne cloveka dojme, to po budoucim mordu asi nebude, kdyz je to festak bez spanilky :cry:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Killca píše:to je krasny, to uplne cloveka dojme, to po budoucim mordu asi nebude, kdyz je to festak bez spanilky :cry:

hele ty festaku.. zadnej festak to neni.. to ja vase bezmozkove premysleni... nikdy jsi na mordu nebyl tak neremcej.. jen kalis vodu a vazne killco... kdyz nevis a nebyl jsi , tak nemluv.. vubec nevis co se planuje tak mlc a nechej se prekvapit..... a nebo tam nejezdi.. :wink:
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

no vim jen to, co je psano a z toho vyplyva muj (aj jinych) nazor, pokud mate v rukavu prekvapko, tak to je neco jinyho :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Killca píše:no vim jen to, co je psano a z toho vyplyva muj (aj jinych) nazor, pokud mate v rukavu prekvapko, tak to je neco jinyho :)

hele.... tendle sraz byl vzdy hlavne o lidech a pro lidi at se poznaji a uziji pohodu a vzdy to tomu bylo smerovane... vase domenky , nebo ja nevim koho jsou jen vami smyslene.. kdo byl tak vi ze delame sraz pro lidi...

nerozpytvavejme to tady... //Mordsession byl vzdy ,,jiny,, sraz.... proste pro lidi na pohodu.. a kdo byl ti to potvrdi....
George_D
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

Ty voe Killčo :roll: co to meleš o festáku, ano hudbu jsem chtěl já a chtěl jsem Mord posunout trochu dál. Mord bude sraz o lidech, aby se ti lidi více poznali srazy o autech, těch je v kalendáři dost ale když přijedeš na BIG třeba, tak tam se s lidma moc dohromady nedáš, každej má svojí skupinku a drží se jí. Mord bude jinej a chcem ho udělat právě pro ty lidi. Jak říká AC, nechte se překvapit hudba nebude hlavní náplní, to je jen bonus k zábavě. Všechno bude, nechte se překvapit.

Jinak AC, článek ve mě probudil nostalgii, už se sakra těšim :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
100RM

#8 Příspěvek od 100RM »

Jj, stary dobry mord. Festak-nefestak, ked ma bude hudba srat, jednoducho ju prekricim vlastnym spevom a hotovo. :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od George_D »

100RM píše:Jj, stary dobry mord. Festak-nefestak, ked ma bude hudba srat, jednoducho ju prekricim vlastnym spevom a hotovo. :-D

Je fakt, že na poslednim Mordu to byl dobrej klubovej karaoke festival :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
100RM

#10 Příspěvek od 100RM »

:-D jj, dva tyzdne som nemohol rozpravat po tom
7er. True definition of luxury. Yours.
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

vždy si rád prohlídnu ty fotky z MORD 2006 a 2007. Tenhle článek je bezvadnej. Krátkej a výstižneuj...

jo to byly časy...

2006:

Obrázek
pazda
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pazda »

jee Mord 2006 :-) moje prvni klubova akce
baworakovej

#13 Příspěvek od baworakovej »

GeorgosAc píše:
Killca píše:no vim jen to, co je psano a z toho vyplyva muj (aj jinych) nazor, pokud mate v rukavu prekvapko, tak to je neco jinyho :)

hele.... tendle sraz byl vzdy hlavne o lidech a pro lidi at se poznaji a uziji pohodu a vzdy to tomu bylo smerovane... vase domenky , nebo ja nevim koho jsou jen vami smyslene.. kdo byl tak vi ze delame sraz pro lidi...

nerozpytvavejme to tady... //Mordsession byl vzdy ,,jiny,, sraz.... proste pro lidi na pohodu.. a kdo byl ti to potvrdi....

Jj presne tak muj prvni zivotni sraz BMW byl zrovna Mord 07 a nezapomenutelny sraz(a mozna jsem se i ja vryl nekterym do podvedomi :)) jako ostatne jako kazda akce z klubu este jsem bebyl na spatne klubove akci
Odpovědět