Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mordsession po dvou letech z novin :-)
Killca píše:to je krasny, to uplne cloveka dojme, to po budoucim mordu asi nebude, kdyz je to festak bez spanilky
hele ty festaku.. zadnej festak to neni.. to ja vase bezmozkove premysleni... nikdy jsi na mordu nebyl tak neremcej.. jen kalis vodu a vazne killco... kdyz nevis a nebyl jsi , tak nemluv.. vubec nevis co se planuje tak mlc a nechej se prekvapit..... a nebo tam nejezdi..

Killca píše:no vim jen to, co je psano a z toho vyplyva muj (aj jinych) nazor, pokud mate v rukavu prekvapko, tak to je neco jinyho
hele.... tendle sraz byl vzdy hlavne o lidech a pro lidi at se poznaji a uziji pohodu a vzdy to tomu bylo smerovane... vase domenky , nebo ja nevim koho jsou jen vami smyslene.. kdo byl tak vi ze delame sraz pro lidi...
nerozpytvavejme to tady... //Mordsession byl vzdy ,,jiny,, sraz.... proste pro lidi na pohodu.. a kdo byl ti to potvrdi....
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe Killčo
co to meleš o festáku, ano hudbu jsem chtěl já a chtěl jsem Mord posunout trochu dál. Mord bude sraz o lidech, aby se ti lidi více poznali srazy o autech, těch je v kalendáři dost ale když přijedeš na BIG třeba, tak tam se s lidma moc dohromady nedáš, každej má svojí skupinku a drží se jí. Mord bude jinej a chcem ho udělat právě pro ty lidi. Jak říká AC, nechte se překvapit hudba nebude hlavní náplní, to je jen bonus k zábavě. Všechno bude, nechte se překvapit.
Jinak AC, článek ve mě probudil nostalgii, už se sakra těšim

Jinak AC, článek ve mě probudil nostalgii, už se sakra těšim

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:Jj, stary dobry mord. Festak-nefestak, ked ma bude hudba srat, jednoducho ju prekricim vlastnym spevom a hotovo.
Je fakt, že na poslednim Mordu to byl dobrej klubovej karaoke festival

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
GeorgosAc píše:Killca píše:no vim jen to, co je psano a z toho vyplyva muj (aj jinych) nazor, pokud mate v rukavu prekvapko, tak to je neco jinyho
hele.... tendle sraz byl vzdy hlavne o lidech a pro lidi at se poznaji a uziji pohodu a vzdy to tomu bylo smerovane... vase domenky , nebo ja nevim koho jsou jen vami smyslene.. kdo byl tak vi ze delame sraz pro lidi...
nerozpytvavejme to tady... //Mordsession byl vzdy ,,jiny,, sraz.... proste pro lidi na pohodu.. a kdo byl ti to potvrdi....
Jj presne tak muj prvni zivotni sraz BMW byl zrovna Mord 07 a nezapomenutelny sraz(a mozna jsem se i ja vryl nekterym do podvedomi