Jsou to holky, a přesto autům rozumí. Většina z nich si v dětství určitě nehrála s panenkami a vůně benzínu je pro ně dnes oblíbeným parfémem. Ano, správně, mluvím o girlstuning a nebo také „Frajerkách s pořádnýma fárama“. Dnes tu máme Moniku – holku od BMW a její fialovou čtřicetšestku. Ani nepoznaj E36 od E46
Fx: pravda.... Toho jsem si nevsiml. To mi pripomina takovy ten 'test' kdy byly pismenka ve slovech prehazeny ale clovek to precetl normalne, protoze mozek si precte par pismen a uz vi co je to za slovo. Vis co myslim?
Fx- jjo pravda, ale to samý bych mohl říct žten kdo to psal tak se jednoduše felil o model a jen tam nenapsal čtYřicetšetku... ale to sou už jen dohady, co tam kdo chtěl napsat Chybu tam maj každopádně jen sem na to upozornil
angel_1 píše:Jee ani sje nevedela ze se tady o me mluvi Jinak ted vysel Tuning magazin se mnou
koukal jsem.. dneska mi dorazil teda titulka a XXL poster... dva mesice bramboraky...
jj docela jsem koukala, prekvapilo me to Jinak jsem dneska zjistila ze nemuzu na pul klubu a ted koukam ze uz nejsem placici clen Noo asi jsem zaspala maily