Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Poslední sraz
- TT
- Kontaktovat uživatele:
to mcfil: to už jsi doma ? to jste tam moc dlouho nevydrželi?? Nebo jsi prchnul jenom TY??:-D
Jinak srázek by bylo prima udělat v Křížanech pokud to tedy někomu nevadí, že by to bylo po druhé v tomto roce?? Jsem schopnej to tam dohodnout ?? Ale je potřeba znát počet a termín, bohužel já mám 18.10. - 20.10. zabitóóóó;-) Takže pro mě připadá v úvahu pouze 11-13, nebo 25-27, ale pokud bude více hlasů na prostřední víkend tedy 18-20, tak Vám to samozřejmě výřídím :bigok:
Jinak srázek by bylo prima udělat v Křížanech pokud to tedy někomu nevadí, že by to bylo po druhé v tomto roce?? Jsem schopnej to tam dohodnout ?? Ale je potřeba znát počet a termín, bohužel já mám 18.10. - 20.10. zabitóóóó;-) Takže pro mě připadá v úvahu pouze 11-13, nebo 25-27, ale pokud bude více hlasů na prostřední víkend tedy 18-20, tak Vám to samozřejmě výřídím :bigok:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Ty oba "krajní" víkendy bych snad mohl, ten 19 - 20. 10. nemůžu. :dunno: Jen chci upozornit, že ten poslední víkend 26 - 27. 10. asi bude na silnicích trochu rušno, vyrazí všichni důchodci a čepičáři slavit Halloween (česky "památka zesnulých"). :angel3: Bude asi třeba většího bacha, aby nepřibyly nějaké svíčky navíc :dead: :dead: :dead: :fuckoff: :fuckoff:
Jinak Brno nebo okolí by mi kvůli D.aemonovi nevadilo, je mi to fuk, hlavně že se :klub: sejde! :3some:
Jinak Brno nebo okolí by mi kvůli D.aemonovi nevadilo, je mi to fuk, hlavně že se :klub: sejde! :3some:
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal MiK
[B]Ty oba "krajní" víkendy bych snad mohl, ten 19 - 20. 10. nemůžu. :dunno: Jen chci upozornit, že ten poslední víkend 26 - 27. 10. asi bude na silnicích trochu rušno, vyrazí všichni důchodci a čepičáři slavit Halloween (česky "památka zesnulých"). :angel3:
Yoo, to máš recht poslední víkend , bude na silnicích na p*cu, asi to bude pěkně našláplý, stejně jako každý rok. Zas je tam ale pondělí volný, takže by byl prodlouženej víkend:bigok:
Ale vzhledem ke stavu hlasování a odezvy na relaci, mám obavu, že se sejdem leda tak na přesrok, na jaře.:shit:
mj: Roman v Křížanech má oba víkendy volný, takže jsme první v pořadí a počítá s náma , kdyby sme se přeci jen rozhoupali..:drink2: :gobeer:
Originál zaslal Kriznik
[B]lidi lidi...
je prece uplne jedno jestli duchodci vyjedou nebo ne... proste bude jenom vic subjektu k predjeti a nutna vetsi ostrazitost... precejenom kazdej uz to bawo nejakej ten patek ma, tak je jedno jaky troubove zrovna jedou po silnici ...![]()
Dobrá, dobrá, to bylo myšleno jen tak na okraj do případné diskuse :dialog:, čím víc těchto "subjektů k předjetí", tím větší šance mít nějakého v kufru :bang2: (už jsem tam jednoho měl, podruhé se mi jiný trefil do předních dveří :gun09: ).