Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak jak se Vám líbila Mimoň ???
-
- Kontaktovat uživatele:
mam tez fotky z Mimoňe III na klasicke adrese:http://alfastar.cz/cars/
Originál zaslal Shrek
[B]ta barva byla ve skutečnosti trochu jiná/víc do červena a byla zajímavá
jezdil v tom ale starší pán
nezda se mi ze by ty barvy byly nak modifikovany, kdyz se podivas treba na svetla tak se mi ten odstin zda uplne norm :dunno:
no ja tam nebyl, tak jen rikam ze se mi to tak zda

starsi pan? u nas maj ferrari snad jen starsi pani

- TURBO_KrteK
merckove byly taky v automatu. a docela jsem nepobral, ze to stribrny SLko davalo Modeny. pri prvnim startu tehle vsech snobackejch karek mi sel uplne mraz po zadech....ty auta mizely v ty fatamorgane jak prizraky.
obcas nejaky auta fakt prekvapovaly. jen jsem se bal, aby to nekomu neulitlo do divaku..
poprve v zivote jsem zkousel sprint...v Accordu 2.0iTD...mel v hajzlu spojku, takze vubec nepobirala kroutak. poprve jsem dejchal na paty rapidovi a nakonci smrdela spojka jak prase a podruhy jsem dokonce ujizdel nejaky sonate z pocatku 90.let, ale pak se smrady ze spojky nedalo v aute vydrzet. no auto je sestry, tak to preziju.
:)
jo a jak dopadl HEERY? zustal jste tam jeste nekdo?
jinak Bubi, na tomhle srazu uz byla obrovska konkurence dokonce i pro tebe...Cobry, AMGcka, F360 ani Maserati nepocitam, ale dokonce i Mtrosek tam bylo tak 5. jedna e46. aspon bys mel motivaci udelat nejrychlejsi M3 v rep.
no nic, proste tenhle sraz stal opravdu pro me po dlouhe dobe za to...
obcas nejaky auta fakt prekvapovaly. jen jsem se bal, aby to nekomu neulitlo do divaku..

poprve v zivote jsem zkousel sprint...v Accordu 2.0iTD...mel v hajzlu spojku, takze vubec nepobirala kroutak. poprve jsem dejchal na paty rapidovi a nakonci smrdela spojka jak prase a podruhy jsem dokonce ujizdel nejaky sonate z pocatku 90.let, ale pak se smrady ze spojky nedalo v aute vydrzet. no auto je sestry, tak to preziju.

jo a jak dopadl HEERY? zustal jste tam jeste nekdo?
jinak Bubi, na tomhle srazu uz byla obrovska konkurence dokonce i pro tebe...Cobry, AMGcka, F360 ani Maserati nepocitam, ale dokonce i Mtrosek tam bylo tak 5. jedna e46. aspon bys mel motivaci udelat nejrychlejsi M3 v rep.
no nic, proste tenhle sraz stal opravdu pro me po dlouhe dobe za to...