Tak kdy se konečně scuknem všichni?????nakej střed republiky,nakej kempík-kde nam udelaj hamu-papu,nakej programek,bumbaní,hérečky,:D .TAK DAVEJTE NAVRHY KDY TEN SEZNAMOVACÍ VEČÍREK UDELAME!!!!!A hlavně kde!:D :gobeer: :gobeer: :gobeer:
Originál zaslal Lukke [B]Kdykoli a kdekoli. Mně je to naprosto fuk kde to bude. Tak a? něco co nejdřív domluvíme a můžem pořádně zapařit. :gobeer: :gobeer:
To je dobrá odpověď.... Teď v čase dovolených se určitě nesejdem, ale v Září je též hezky. Já bych byl pro ty skoky padákem, jak už to tu jednou bylo. Někde u Liberce, že Krizo.
ty padaky(sebevraždy) maj bejt v zaří?hm.ja si myslim že když neco dohodnem predem,tak se neví jaky bude počasko,a spat ve stanu????naky chatičky-to by bylo.a v tom zaří nebude narvano.ma nekdo nekoho znamiho v takovim kempiku?nebo vite o nečem slusnym?TO ZAŘÍ BY ALE VYHOVOVALO.CO?:cigo2: :drink2: :drink3: :drink: :gobeer: pilej: :popcorn: :santa: :yep: :yep2: :yep1: :super:
Originál zaslal LOPOLO [B]Liberec bez padaku s hromadou chlastu .. klidne At muzeme kole paty rano zase rozebrat rychlost vyfukovejch plynu a jiny veci
jo a na pohodu, hlavně na pohodu, a vlétě je všude v kempech plno volnejcha nadrbanejch mušliček, jestli se nepletu:walk: :bigok:
V Liberci u plochý dráhy je autokemp, možnost ubytování jak v chatkách tak ve stanech, v rámci srazu se dá udělat spanilá jízda směr letiště Hradčany u Mimoně nebo Březina u Mnichova Hradiště obojí cca 50km, letiště je třeba domluvit předem. Už jsem to jednou zařizoval pro Renault club. Nebo ještě mě napadá
16.8 pořádají kluci Mimoňský války 4 právě na tom letišti v Hradčanech, tak by se nemuselo zařizovat žádný povolení a mohli bychom si zajezdit v rámci Mimoňských válek.Tzn. přijet v pátek 15.8 do kempu v Liberci v sobotu 16.8 na války a večer zpět do Liberce a pařit až do neděle. Stejně 90% na ty Mimoňský války pojede.
Originál zaslal Fugo [B]V Liberci u plochý dráhy je autokemp, možnost ubytování jak v chatkách tak ve stanech, v rámci srazu se dá udělat spanilá jízda směr letiště Hradčany u Mimoně nebo Březina u Mnichova Hradiště obojí cca 50km, letiště je třeba domluvit předem. Už jsem to jednou zařizoval pro Renault club. Nebo ještě mě napadá 16.8 pořádají kluci Mimoňský války 4 právě na tom letišti v Hradčanech, tak by se nemuselo zařizovat žádný povolení a mohli bychom si zajezdit v rámci Mimoňských válek.Tzn. přijet v pátek 15.8 do kempu v Liberci v sobotu 16.8 na války a večer zpět do Liberce a pařit až do neděle. Stejně 90% na ty Mimoňský války pojede.
taky dobrej napad.ale co moravaci??zas řeknou že je to daleko.NEBO SE PLETU??je nas v klubu tak 150,no a kdyby se nas aspon pulka scukla,,tak je to slusny maso!!ale to je asi utopie.:gobeer:
To je přesně ono. Tady každej potvrdí účast a pak se tam sejde sotva 10 aut. Kdyby nás bylo víc ,určitě Moraváci přijedou a měla by to být 2 až 3 denní záležitost. Ta Mimoň není špatná. Zkusíme se my z Moravy dneska na Mošnově domluvit.
Originál zaslal Georgis [B]To je přesně ono. Tady každej potvrdí účast a pak se tam sejde sotva 10 aut. Kdyby nás bylo víc ,určitě Moraváci přijedou a měla by to být 2 až 3 denní záležitost. Ta Mimoň není špatná. Zkusíme se my z Moravy dneska na Mošnově domluvit.