Tak bych tu měl jeden navrh,jak stravit supr vykend--15.8 až 17.8-----------byl tu už jeden navrh sjet se v patek před mimonskejma valkama nekde v kempiku,a pak jet společně do mimoně.ja bych to ještě skomplikoval s tím,že by jsme tak po poledni mimoni zamavali,a přesunuli se asi o 50 km dal do lanova u vrchlabí,kde se kona velkej sraz bmw e30,ale stejne tam bude bmw mišmaš.loni jsem tam byl,a bylo to supr.letos počitaj že přijede 200 --300 aut.večer jsou sprinty mezi hořícími barely.------no nebyl by to hezkej vykend????????lepší než s rodinkou v zoo-né????:D :gobeer: :gobeer: :gobeer:
kazdopadně kdo do mimoně dojede,tak tam skoukne situaci a pokocha se----a pak se zformujem a mužem kdykoli vyrazit.dva srázky v jeden den ,,,plus spanila jizda--mezi nima-----kurva dem DOTOHO!
Jinak beemwexi ,když máš v autě jako v obýváku nechceš DVD walkman?Je to uplně nové zabalené a umí to přehrát dvd,cd-rw,mp3 včetně dálkovýho ovl.Je velký jako discman.V krámu stojí kolem 26k dám ho za 12k!!!
Originál zaslal beemwex [B]Tak bych tu měl jeden navrh,jak stravit supr vykend--15.8 až 17.8-----------byl tu už jeden navrh sjet se v patek před mimonskejma valkama nekde v kempiku,a pak jet společně do mimoně.ja bych to ještě skomplikoval s tím,že by jsme tak po poledni mimoni zamavali,a přesunuli se asi o 50 km dal do lanova u vrchlabí,kde se kona velkej sraz bmw e30,ale stejne tam bude bmw mišmaš.loni jsem tam byl,a bylo to supr.letos počitaj že přijede 200 --300 aut.večer jsou sprinty mezi hořícími barely.------no nebyl by to hezkej vykend????????lepší než s rodinkou v zoo-né????:D :gobeer: :gobeer: :gobeer:
To se ti povidlo :super: .
Ten náš kluk ušatej nemá špatný nápady .
Mě se to takhle líbí. A samozřejmě jedůůůůůůůůůůůů :gobeer:.
Originál zaslal rene kurc [B]Jinak beemwexi ,když máš v autě jako v obýváku nechceš DVD walkman?Je to uplně nové zabalené a umí to přehrát dvd,cd-rw,mp3 včetně dálkovýho ovl.Je velký jako discman.V krámu stojí kolem 26k dám ho za 12k!!!
To jako umi jenom audio??Jak za to muze nekdo vyplaznout tolik penez??? prenosny DVD prehravac,velikosti walkmana, ktery pripojis k jakekoliv bedne vyjde na neco kolem 5ti tisic. Za 26k by to snad muselo umet i zapisovat...
Tak teď jsem tě nepochopil,kde si viděl DVD o velikosti discmanu za 5k !!!Samo,že to umí i video!!!Jinak za 5k jich vezmu 100 a hned!!!Samo,že značkových.
Originál zaslal beemwex [B]Tak bych tu měl jeden navrh,jak stravit supr vykend--15.8 až 17.8-----------byl tu už jeden navrh sjet se v patek před mimonskejma valkama nekde v kempiku,a pak jet společně do mimoně.ja bych to ještě skomplikoval s tím,že by jsme tak po poledni mimoni zamavali,a přesunuli se asi o 50 km dal do lanova u vrchlabí,kde se kona velkej sraz bmw e30,ale stejne tam bude bmw mišmaš.loni jsem tam byl,a bylo to supr.letos počitaj že přijede 200 --300 aut.večer jsou sprinty mezi hořícími barely.------no nebyl by to hezkej vykend????????lepší než s rodinkou v zoo-né????:D :gobeer: :gobeer: :gobeer:
Originál zaslal rene kurc [B]Jinak beemwexi ,když máš v autě jako v obýváku nechceš DVD walkman?Je to uplně nové zabalené a umí to přehrát dvd,cd-rw,mp3 včetně dálkovýho ovl.Je velký jako discman.V krámu stojí kolem 26k dám ho za 12k!!!
zatim mi stačí vííídeo:D ty kundy aspon na hrbolech neskáčou!!!!!!!:D mame tu desny cesty!!!!:D jinak dikes!!!!!!domaci kino-ala-bmw-až tak za rok!!!!!:gobeer: