Je to obyč hobby rally-cross. Jezdí to s favoritem. Většinou se tam jede současně i trabant-cross. Když je hezký počasí a je tam dost startujících, bejvá to pěkná podívaná.
Originál zaslal Otton [B]Je to obyč hobby rally-cross. Jezdí to s favoritem. Většinou se tam jede současně i trabant-cross. Když je hezký počasí a je tam dost startujících, bejvá to pěkná podívaná.
tak a?, přijede 23.8. do Rychnova, jezdíme tam východočeskej pohár a občas nás tam je málo, jediná nevýhoda že se jezdí pouze na seriových gumách ne na závodních.
Originál zaslal Klakson [B]tak a?, přijede 23.8. do Rychnova, jezdíme tam východočeskej pohár a občas nás tam je málo, jediná nevýhoda že se jezdí pouze na seriových gumách ne na závodních.
Docela cool akce - nechybela kulturni demolicni vlozka autaku.Z klubu jsem tam auta nevidel,ale 4 E34 jsem kontaktoval a snad se zapojej do bmwclubu.Jinak v zavode na 200 metru jsem statecne bojoval se stejnym autem a ac me ve finale dostal tak na tech 200 metrech jsem byl rychlejsi (o trochu vic hrabal) a mam druhy misto v nej kategorii.Predjelo me pouze M E36...
Tady jsou fota:fota
Originál zaslal HEERY [B]Jinak v zavode na 200 metru jsem statecne bojoval se stejnym autem a ac me ve finale dostal tak na tech 200 metrech jsem byl rychlejsi (o trochu vic hrabal) a mam druhy misto v nej kategorii.Predjelo me pouze M E36... Tady jsou fota:fota
Už stíháš světýlka?:D Je vidět, že jsi na rozjezdech zapracoval :super:. Ještě dopilovat ten finiš :finish: .
Jinak gratulace k 2. místu.
no asi jo, nedokážu si představit jeho jezdit a na kapotě aby měl samici 2fast 2furious, furt to nechápu co to má za význam, to je jako bych si dal na kapotu třeba "dědictví aneb kurva hoši guten tag" :mhihi: :mhihi: