Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zase supr sobota!!!!!!!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od beemwex »

tak jsem po dnešku zas spokojenej,,opět je za mnou jeden motoristicky skvělej den. rano jsem vyrazil na labskou rallye,ktera se jela v okolí hořic v podkrk. posadky byli smíchaný od felicií kit car ,až po wartase a žíga.jednalo se vesměs o zavod poloprofesionalu složenejch z majitelu servisu a bazaru atd.vyložene amaters.zavod to nebyl,protože určity díly,jako rám a jiné muselo být homologováno.jako rallye bohemia to sice nebylo,ale jinak bylo na co koukat.potm sem se elegantně přemístil na tuningovej sraz u dvora kralové v žirči.v pul 3 jsem dostal číslo 323.par peknejch kousku tam bylo,ale sraz byl na louce,tudíž sprint a gumovačky měli tentokrat distanc.:shit: cestou domu,se to na silnici hemžilo soutěžakama,ktery prejižděli z erzet,a tunerama co jeli ze srazu,takže bylo naco koukat i cestou domů.:D zlakal jsem k nam do klubu(snad)jednoho 36kaře s peknym modrim is.----tak nas zas snad bude víííc!!!!!!!!!!!:D :D
Murfas

#2 Příspěvek od Murfas »

U mne super celej vikend.Vorvanej jsem jak slapota po sichte.

CO2 a frycka jsou ted mi kamaradi.Jeste se prida rovina bruska a kyt a jsme parta jak hovado.........:D :D :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

a bude to pak vypadat jako to v tom zosobneni (ci co to je :) ta modra kara co jsi mi to posilal mejlem) ? :D :bigok:
Martinéz

#4 Příspěvek od Martinéz »

jo vo tom dvore kralove jsi mi psal beemwexi. sorry, ja se vratil vecer z plaze, nemel jsem potuchy a pak se nejak kalilo a trochu jsem pozapomnel. stejne bych ti moc neporadil:(
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal Martinéz
[B]jo vo tom dvore kralove jsi mi psal beemwexi. sorry, ja se vratil vecer z plaze, nemel jsem potuchy a pak se nejak kalilo a trochu jsem pozapomnel. stejne bych ti moc neporadil:(
vše OK.:)
Odpovědět