Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mnichovo Hradiste - letiste Hoskovice 1-2.5
AUTO TUNING SHOW CLUBŮ ČR a večerní párty. 1.5.2004 hlavní program od 9:00. Závody dragsterů, hudba verona, takový rovný banán, naruby atd.). Jízda zručnosti na oválu 600m. Renault tracks ČR s.r.o. se svým truck racing teamaem. Odvážilvci s nim můžou zkusit sprint
Jede jeste nekdo? Ja pojedu rano z Prahy takze muzem vyrazit spolecne...
Jede jeste nekdo? Ja pojedu rano z Prahy takze muzem vyrazit spolecne...
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Koho zajímá jak to tam vypadalo, tak jukněte na http://www.hktuning.wz.cz je tam 133 fotek.
Jinak ještě jednou gratuluji Lukašovi H za 1. místo na sprintech v kategorii Diesel na 2000ccm.
Jinak ještě jednou gratuluji Lukašovi H za 1. místo na sprintech v kategorii Diesel na 2000ccm.
ericss píše:Koho zajímá jak to tam vypadalo, tak jukněte na http://www.hktuning.wz.cz je tam 133 fotek.
Tak ja Ti jeste jednou diky...

N54 PWR
Lukášovi gratuluji, ani jsem to nepostřehl, byl jsem vytočený na maximum, čekat na výsledky od 12 hodin až do půl 7 je fakt úlet jako prase a řekl jsem to organizátorovi pěkně od plic...
Škoda že benzíny měly jen jednu kategorii, ten kamarád Honza z Vídně mí štve
na dálnici jsme blbli, ještě než pršelo a jel podle digitálního tachometru 306 km/h, docela mazec
Obecně, ta akce byla STRAŠNÁ!!! 250 vstup na osobu? A celé odpoledne se nic nedělo!!! Měly být drifty ale prý škodovky chtěly sprintovat i odpoledne a tak to zrušily, doslovná slova pořadatele...
Kdybych tušil že ten Hrochův Týnec je, byl bych tam. Tak strašnou akci jsem ještě nezažil. Hlavně že měli pódium, ale že by občas řekli co se bude dít, to neee. Blbci. Hlavně že tam zpívala Radana, Verona a další...
Jediný co mi zvedlo náladu byla pořádná pusa při předávání cen, od manželky JFK
he he, díky Tuning Magazine 
Škoda že benzíny měly jen jednu kategorii, ten kamarád Honza z Vídně mí štve

Obecně, ta akce byla STRAŠNÁ!!! 250 vstup na osobu? A celé odpoledne se nic nedělo!!! Měly být drifty ale prý škodovky chtěly sprintovat i odpoledne a tak to zrušily, doslovná slova pořadatele...
Kdybych tušil že ten Hrochův Týnec je, byl bych tam. Tak strašnou akci jsem ještě nezažil. Hlavně že měli pódium, ale že by občas řekli co se bude dít, to neee. Blbci. Hlavně že tam zpívala Radana, Verona a další...
Jediný co mi zvedlo náladu byla pořádná pusa při předávání cen, od manželky JFK

to lukash...nahodou to foto je funny, ale ten vejskovej rozdil je nak vetsi, nez se mi zda v realu.
jinak ta akce fakt slabsi, jeste ze sem to kombinoval s nedalekym motorkarskym, tam byla aspon fakt atmosfera. a trochu me stve, ze sme se s lukashem vic nepoprali, ale stejne on ve svy kategorii konkurenta nenasel, kdezto ja v ty svy mel splasenou prekopanou 1,9TDi Fabku...
jinak ta akce fakt slabsi, jeste ze sem to kombinoval s nedalekym motorkarskym, tam byla aspon fakt atmosfera. a trochu me stve, ze sme se s lukashem vic nepoprali, ale stejne on ve svy kategorii konkurenta nenasel, kdezto ja v ty svy mel splasenou prekopanou 1,9TDi Fabku...