Hele ja vim ze jsme tu vsichni z vetsi casti neschopni se na necem domluvit...
Ale je tu nekdo proto, aby se jelo uz v patek, nekde zakalilo, pokecalo a druhy den se odjelo do mimone nebo domu? Co Lopolo, LukasH, JFK, Francis, Darmon a ostatni ?
nemam rad ankety... presto hlasujte at zjistime jestli je nejaky zajem
pokud se dohodneme na nejakem spolecnem miste kde je hospa tak valim s vama uz v ten patek. Napiste mi chlapy pls kde ten srazek presne je. Jeste sem tam nebyl.
dik
Pokud chcete v patek zakalit tak jedine na miste, rano nikam se zbytkovym nejedu... Klidne bych prechrapal v aute nebo ve stanu... Takze taky zalezi na pocasi...
Lukas H. píše:Pokud chcete v patek zakalit tak jedine na miste, rano nikam se zbytkovym nejedu... Klidne bych prechrapal v aute nebo ve stanu... Takze taky zalezi na pocasi...
Jo to nezní špatně.... já se vyspím kdekoli,ale horší když bude chcát....
Lukas H. píše:Pokud chcete v patek zakalit tak jedine na miste, rano nikam se zbytkovym nejedu... Klidne bych prechrapal v aute nebo ve stanu... Takze taky zalezi na pocasi...
Jo to nezní špatně.... já se vyspím kdekoli,ale horší když bude chcát....
Jedu 100% v pátek se stanem v kufru. Pokud bude přijatelně, přechrápu u auta v Mimoni. Pokud bude chcát a kosa, jedu do Jablonce ke kámošovi a pak v sobotu dorazím. Modlím se každý večer a? je hezky a a? ta předpověď rosničkářům nevyjde.
Georgis píše:Jedu 100% v pátek se stanem v kufru. Pokud bude přijatelně, přechrápu u auta v Mimoni. Pokud bude chcát a kosa, jedu do Jablonce ke kámošovi a pak v sobotu dorazím. Modlím se každý večer a? je hezky a a? ta předpověď rosničkářům nevyjde.
rene, skautik - takze spacaky s sebou.... ve trech se i mozna trochu vyspime (kdyby prselo.... ale pokud mate tak si klidne vemte stan... ja spim venku... )
jo a asi nejaky chlast by to chtelo (mam nejake zasoby ).... a drevo (ne ze bych nejake mel) treba na ohen kdyz uz... co?