kokoti .... co víc dodat !!! jinak ta fotka je super ! jinak si myslím,že bych je píchal do ucha,abych se legitimoval,když mám teplé jídlo na stole a v autě vůbec nejsem !!!
Tak to jsou fak debilové a divim se že jste byli celkem hodně klidní. Na to myslim ani nemaj právo, nebo jo?? Každopádně moc hezká fotka a hlavně auta. Člověk by nevěřil, že se vnaší malý republice sejde pospolu tolik krásy.
V Brne Bohunicich stoji asi tri 635 csi. nejakydve osmdesaty leta za 90 000 kc, ovsem paradni je z roku 87, motor jde jak swiss hodinky, ale cena myslim 280 K
ja nenacházim slov!!!!!!!jak těch chválivejch pro členy srazu,,tak těch nejsprostších na světě pro ty benga zasrany! TEDA TO MUSEL BEJT SUPRSRAZ!škoda že ty zeleno-bíly podauta měli sraz ve stejnou dobu!(asi meli taky zálusk na ten salonek u oběda) ----------kurvy!
beemwex píše:ja nenacházim slov!!!!!!!jak těch chválivejch pro členy srazu,,tak těch nejsprostších na světě pro ty benga zasrany! TEDA TO MUSEL BEJT SUPRSRAZ!škoda že ty zeleno-bíly podauta měli sraz ve stejnou dobu!(asi meli taky zálusk na ten salonek u oběda) ----------kurvy!
No jo, my jsme si z toho taky dělali prdel, že tam maj sraz policejní Feldy. Kdybyste slyšeli Savku jak tam hlásil, tak byste se počůrali smíchy
Ty 6ky v Brně jsou všechny nic moc. Spíš nic než moc. Ta z roku 87 vypadá nejlíp (jezdí s ní přímo bazarník), je v plný náloži, ale taky nic extra. Už jsem je rekognoskoval, mám profesionální deformaci