Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zhodnocení srazu v Mohelnici a úvaha o příštím srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MikeT »

Tak, jak je sraz v Mohelnici za náma, se nabízí otázka, jestli už někdo přemýšlí o dalším srazu.

Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.

Nemáte chu? to příště provést ve větším stylu? Mám na mysli, aby nebylo na prvním místě setkání a chlastačka s kámošema, ale aby to bylo ten druhej den trochu víc o autech? Chyběla mě tam nějaká přehlídka pěkně vyrovnanejch aut (dost času na fotečky a pokec s majitelama), někdo by určitě ocenil i nějaký to klání (sprinty aspol.). Kdyby se platily nějaký příspěvky, byly by třeba prachy na pronájem placu atd.

Každopádně, díky skautíkovi (nebo kdo byl hlavním organizátorem) a doufám, že to bude čím dál lepší!

P.S.: Myslím, že by se hodilo toto téma připíchnout nahoru, a? se každej vyjádří.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

jenze s tim vsim je spojena prave registrace klubu na ministerstvu atd .. pak se da pronajmout cokoliv a vse je jednodussi,

ps: Hlavne ze jsme o tom mluvili co !!! :) Asi je ale opravdu potreba to vyresit
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MikeT »

patras píše:ps: Hlavne ze jsme o tom mluvili co !!! :) Asi je ale opravdu potreba to vyresit

:?: Mluvili?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

MikeT píše:
patras píše:ps: Hlavne ze jsme o tom mluvili co !!! :) Asi je ale opravdu potreba to vyresit

:?: Mluvili?

prave ze ne !!!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

MikeT píše:Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.

Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MikeT »

Myslím, že pokud to má někam směřovat, registraci se nevyhneme. Ale je to otázka pro starý kádry - jestli to má zůstat jako parta starejch známejch + forum na netu, nebo skutečnej klub pro všechny majitele BMW, "co v tom nechtěj jet sami". :wink:
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od MikeT »

LOPOLO píše:Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.

Tím líp! Škoda, že já jsem si tam připadal trochu nesvůj, že se všichni znáte. Je fakt, že nebylo dost času.
Příště si všichni nalepte na triko svůj nick. :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

MikeT píše:
LOPOLO píše:Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.

Tím líp! Škoda, že já jsem si tam připadal trochu nesvůj, že se všichni znáte. Je fakt, že nebylo dost času.

jako baxon jo ?? :D
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MikeT »

patras píše:
MikeT píše:Příště si všichni nalepte na triko svůj nick. :)

jako baxon jo ?? :D

Jo. Každý ho znáš z fóra, ale jak pak poznáš kdo je kdo? Já teda poznal jenom Bombardéra. Fakt trefnej nick... :wink:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mas pravdu, registrace bude nutna a vcera pred spanim jsem uz vymyslel jak a co z organizovat aby se "cizi" nenudili :)

opravdu asi neni mozne pokecat se vsemi a jsem pro poradne cedule na hrudi nebo zadech :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

MikeT píše:Jo. Každý ho znáš z fóra, ale jak pak poznáš kdo je kdo? Já teda poznal jenom Bombardéra. Fakt trefnej nick... :wink:

I kdyz vypada jako polska mlaticka, je to v jadru citlivej a hodnej kluk. Pamatuju si jak jsme jeli po jidle na benzinku v kabru a bombarder se ptal domorodcu na cestu. V ocich osloveny paru se dalo cist:

Zena: paneboze, rychle mu odpovez nebo te zabije :-)
Muz: velmi podrobne a usluzne popsal cestu do nejmensiho detailu a snazil se uchovat si usmev i kdyz se celej trasl :-)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MikeT »

LOPOLO píše:I kdyz vypada jako polska mlaticka, je to v jadru citlivej a hodnej kluk. Pamatuju si jak jsme jeli po jidle na benzinku v kabru a bombarder se ptal domorodcu na cestu. V ocich osloveny paru se dalo cist:

Zena: paneboze, rychle mu odpovez nebo te zabije :-)
Muz: velmi podrobne a usluzne popsal cestu do nejmensiho detailu a snazil se uchovat si usmev i kdyz se celej trasl :-)

To jsem rád. :D Já když jsem s váma byl na večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg). :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

MikeT píše:To jsem rád. :D Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg). :lol:

to bud rad ze jsme se s bombarderem nezacali tulit :-D

btw. me se to az na tu sobotni tycku a nedelni poledne libilo....
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MikeT »

skautik píše:mas pravdu, registrace bude nutna a vcera pred spanim jsem uz vymyslel jak a co z organizovat aby se "cizi" nenudili :)

opravdu asi neni mozne pokecat se vsemi a jsem pro poradne cedule na hrudi nebo zadech :)

Dobrý! Moc mě zajímá, jak a co bude dál. Můžeš mě informovat?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od patras Čestný člen »

RuDoSh píše:
MikeT píše:To jsem rád. :D Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg). :lol:

sak si taky neco vylemcal :) slivka byla vynikajici !!!!
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Klakson »

MikeT píše:

to jsou jenom osobní pocity, :wink: taky jsem si poprvý připadal blbě, jinak to bylo super.

Můj názor na opakování je takovej, nechal bych takovej sraz max tak 2 - 3 krát do roka, stratilo by to potom svoje kouzlo a zjíždělo by se časem míň lidí. Vemte v potaz co by si počal třeba JFK, kdyby to bylo každej měsíc :lol: :lol: :lol: jinak jak jsem již psal v jinejch diskuzích , moc moc moc luxusní jatka párty, díkas skauti :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lion »

Mě se sraz líbil, neříkám že to nemělo svý mouchy, ale ty byly a budou, vše se v budoucnu vyladí...Na sraze BMW klubu jsem byl poprvý a lidi v něm jsou pohodový a tak to má být...Opravdu si nestěžuju...:wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lion »

Jináč si myslím, že pro ty co přijeli až v sobotu a v sobotu taky odjeli to možná vypadalo tak jakoby " viděli film jen z půlky a pak se ptali o čem to je" pro ty co tam byli od začátku, tudíž od pátka, ten film prostě viděli celej a nebo před koncem odjeli - měli přehled...

Tak se to dá taky přirovnat...Prostě jeden den navazoval na ten druhej...Jako u dvoudílnýho seriálu...Vidíš první díl a musíš vidět druhej aby si byl uplně v obraze. 8)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Baxon »

Lion píše:Jináč si myslím, že pro ty co přijeli až v sobotu a v sobotu taky odjeli to možná vypadalo tak jakoby " viděli film jen z půlky a pak se ptali o čem to je" pro ty co tam byli od začátku, tudíž od pátka, ten film prostě viděli celej a nebo před koncem odjeli - měli přehled...

Tak se to dá taky přirovnat...Prostě jeden den navazoval na ten druhej...Jako u dvoudílnýho seriálu...Vidíš první díl a musíš vidět druhej aby si byl uplně v obraze. 8)

takhle nějak to vidím taky
napsal si to dobře :wink:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

patras píše:
RuDoSh píše:

sak si taky neco vylemcal :) slivka byla vynikajici !!!!

ja zadnou nemel 8O

ale mozna vam z toho bylo blbe, rudosh pul soboty prospal a ty jsi se na obedosnidani taky netvaril zrovna nejzdraveji :)
Odpovědět