Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zhodnocení srazu v Mohelnici a úvaha o příštím srazu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, jak je sraz v Mohelnici za náma, se nabízí otázka, jestli už někdo přemýšlí o dalším srazu.
Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.
Nemáte chu? to příště provést ve větším stylu? Mám na mysli, aby nebylo na prvním místě setkání a chlastačka s kámošema, ale aby to bylo ten druhej den trochu víc o autech? Chyběla mě tam nějaká přehlídka pěkně vyrovnanejch aut (dost času na fotečky a pokec s majitelama), někdo by určitě ocenil i nějaký to klání (sprinty aspol.). Kdyby se platily nějaký příspěvky, byly by třeba prachy na pronájem placu atd.
Každopádně, díky skautíkovi (nebo kdo byl hlavním organizátorem) a doufám, že to bude čím dál lepší!
P.S.: Myslím, že by se hodilo toto téma připíchnout nahoru, a? se každej vyjádří.
Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.
Nemáte chu? to příště provést ve větším stylu? Mám na mysli, aby nebylo na prvním místě setkání a chlastačka s kámošema, ale aby to bylo ten druhej den trochu víc o autech? Chyběla mě tam nějaká přehlídka pěkně vyrovnanejch aut (dost času na fotečky a pokec s majitelama), někdo by určitě ocenil i nějaký to klání (sprinty aspol.). Kdyby se platily nějaký příspěvky, byly by třeba prachy na pronájem placu atd.
Každopádně, díky skautíkovi (nebo kdo byl hlavním organizátorem) a doufám, že to bude čím dál lepší!
P.S.: Myslím, že by se hodilo toto téma připíchnout nahoru, a? se každej vyjádří.
MikeT píše:Mě se to moc líbilo, by? jsem tam byl jen na sobotu. Ostatně, pátek měl podle mě význam jen pro "hard-core" jádro klubu. Jak skautik správně napsal na e30.cz, bylo to připraveny pro pár (max. 25) starejch známejch, tím příjemnějším překvapením byla tak hojná účast v sobotu.
Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:LOPOLO píše:Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.
Tím líp! Škoda, že já jsem si tam připadal trochu nesvůj, že se všichni znáte. Je fakt, že nebylo dost času.
Příště si všichni nalepte na triko svůj nick.
jako baxon jo ??

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
MikeT píše:Jo. Každý ho znáš z fóra, ale jak pak poznáš kdo je kdo? Já teda poznal jenom Bombardéra. Fakt trefnej nick...
I kdyz vypada jako polska mlaticka, je to v jadru citlivej a hodnej kluk. Pamatuju si jak jsme jeli po jidle na benzinku v kabru a bombarder se ptal domorodcu na cestu. V ocich osloveny paru se dalo cist:
Zena: paneboze, rychle mu odpovez nebo te zabije

Muz: velmi podrobne a usluzne popsal cestu do nejmensiho detailu a snazil se uchovat si usmev i kdyz se celej trasl

-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:I kdyz vypada jako polska mlaticka, je to v jadru citlivej a hodnej kluk. Pamatuju si jak jsme jeli po jidle na benzinku v kabru a bombarder se ptal domorodcu na cestu. V ocich osloveny paru se dalo cist:
Zena: paneboze, rychle mu odpovez nebo te zabije
Muz: velmi podrobne a usluzne popsal cestu do nejmensiho detailu a snazil se uchovat si usmev i kdyz se celej trasl
To jsem rád.

-
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:To jsem rád.Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg).
to bud rad ze jsme se s bombarderem nezacali tulit

btw. me se to az na tu sobotni tycku a nedelni poledne libilo....
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:MikeT píše:To jsem rád.Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg).
sak si taky neco vylemcal

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:LOPOLO píše:Myslim ze jde o omyl myslet si ze se patecni osazenstvo vsechno navzajem znalo a ze to tak bylo zamejsleny.
Tím líp! Škoda, že já jsem si tam připadal trochu nesvůj, že se všichni znáte. Je fakt, že nebylo dost času.
Příště si všichni nalepte na triko svůj nick.
to jsou jenom osobní pocity,

Můj názor na opakování je takovej, nechal bych takovej sraz max tak 2 - 3 krát do roka, stratilo by to potom svoje kouzlo a zjíždělo by se časem míň lidí. Vemte v potaz co by si počal třeba JFK, kdyby to bylo každej měsíc

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Jináč si myslím, že pro ty co přijeli až v sobotu a v sobotu taky odjeli to možná vypadalo tak jakoby " viděli film jen z půlky a pak se ptali o čem to je" pro ty co tam byli od začátku, tudíž od pátka, ten film prostě viděli celej a nebo před koncem odjeli - měli přehled...
Tak se to dá taky přirovnat...Prostě jeden den navazoval na ten druhej...Jako u dvoudílnýho seriálu...Vidíš první díl a musíš vidět druhej aby si byl uplně v obraze.
Tak se to dá taky přirovnat...Prostě jeden den navazoval na ten druhej...Jako u dvoudílnýho seriálu...Vidíš první díl a musíš vidět druhej aby si byl uplně v obraze.

-
- Kontaktovat uživatele:
Lion píše:Jináč si myslím, že pro ty co přijeli až v sobotu a v sobotu taky odjeli to možná vypadalo tak jakoby " viděli film jen z půlky a pak se ptali o čem to je" pro ty co tam byli od začátku, tudíž od pátka, ten film prostě viděli celej a nebo před koncem odjeli - měli přehled...
takhle nějak to vidím taky
napsal si to dobře

patras píše:RuDoSh píše:MikeT píše:To jsem rád.Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg).
sak si taky neco vylemcalslivka byla vynikajici !!!!
ja zadnou nemel

ale mozna vam z toho bylo blbe, rudosh pul soboty prospal a ty jsi se na obedosnidani taky netvaril zrovna nejzdraveji