Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Letni sraz klubu.
LOPOLO píše:Kdo se ujme letosniho letniho srazu klubu?
kdybych věděl,že přijede aspoň 40 vozů bmw tak bych zkusil tady kosek je kemp Vítkov-Podhradí a hned vedle nádherná serpent.tra? (300m od ni pěkná zřícenina hradu Vikštejn

M3maniac píše:LOPOLO píše:Kdo se ujme letosniho letniho srazu klubu?
kdybych věděl,že přijede aspoň 40 vozů bmw tak bych zkusil tady kosek je kemp Vítkov-Podhradí a hned vedle nádherná serpent.tra? (300m od ni pěkná zřícenina hradu Vikštejn),která by snad i šla uzavřít,jezdí se tam i závody do vrchů atd.Ale mám z toho strach,takže udělejte anketu kolik lidí by dorazilo a skusím se optat...jak v kempu tak v místním autoklubu...maj i časomíru atd...
zkus udelat anketku ... ja bych si takovej moto vejlet s klubovym zavodem do vrchu dal ... uvidime kolik lidi se k tomu vyjadri.
Tak jsem se před chvíli vrátil z toho kempu a udělal pár fotek a předběžně to domluvil na víkend 26-28.8.2005 ,ostatní byly narvány.Když jsem přijel tak mě příjemně překvapila na recepci vývěska 13-14.8. uzavřeno-sraz BMW motocyklů z celé evropy !
Majitel byl velmi ochotný a vstřícný.Cena 4lůžkové chatky 460,- 5ti lůžkové chatky 590,- jinak jsem nás už osvobodil o poplatky za auta 30,- a osoby 35,-
Plná penze normál 210-domluveno na 190,- (snídaně,oběd,večeře) prý domáci porce
velmi pěkné prostředí u řeky,půjčovna loděk atd.Kousek od kempu pěkná tra? závodů do vrchů ( uvidíme jestli půjde trat uzavřít) tady je pár fotek...

Plná penze normál 210-domluveno na 190,- (snídaně,oběd,večeře) prý domáci porce

- Přílohy
-
- autokemp 007.jpg (243.2 KiB) Zobrazeno 1582 x
-
- autokemp 002.jpg (201.45 KiB) Zobrazeno 1582 x
no s termínem se už moc dělat nedalo i v tomto termínu tam měl někoho,ale řek že je ochoten to s ním domluvit,jinak narváno za tu dobu co jsem se s nim dnes bavil musel asi třem lidem říct,že maj plné chatky,jedině stan,ukazoval mi svůj diář.... třeba dneska tam měli mejdlo s firmy Argimex
to je to když už to chlapům nefunguje myslím
navíc je to nejvzdálenější termín o prázdninách,aby si každý nějak ten čas udělal,myslím že by byl nesmysl tam dát třeba 8-10.8.....

M3maniac píše:no s termínem se už moc dělat nedalo i v tomto termínu tam měl někoho,ale řek že je ochoten to s ním domluvit,jinak narváno za tu dobu co jsem se s nim dnes bavil musel asi třem lidem říct,že maj plné chatky,jedině stan,ukazoval mi svůj diář.... třeba dneska tam měli mejdlo s firmy Argimexto je to když už to chlapům nefunguje myslím
navíc je to nejvzdálenější termín o prázdninách,aby si každý nějak ten čas udělal,myslím že by byl nesmysl tam dát třeba 8-10.8.....
to jako ze maj slezinu ,, ti co jim to nefunguje,, a tam si o tom vykladaji ??