Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MORD session - odjezd patek - Praha a okoli
-
- Kontaktovat uživatele:
No vypadá to, že bych jel asi taky přes Prahu..Pokud se neozve nikdo ze severu a nepojede přes Hradec a dál...
Jen mám průser v tom, že z Ústí nevyjedu dřív jak v poledne... to znamená, že tak ve 12:45-50 budu teprve v Letnanech... Pokud nebude zaflákaný centrum, mohl bych na té benzínce být lehce po čtvrt na dvě
Je to benzinka až někde za sjezdem 2 na Chodov? VYsloveně Benzina čerpací stanice?
Hold, budu mu muset trochu přišlápnout
samotnému se mi nechce jet
Ještě dám vědět
Ale přeběžně jedu s váma 
Jen mám průser v tom, že z Ústí nevyjedu dřív jak v poledne... to znamená, že tak ve 12:45-50 budu teprve v Letnanech... Pokud nebude zaflákaný centrum, mohl bych na té benzínce být lehce po čtvrt na dvě

Hold, budu mu muset trochu přišlápnout

-
- Kontaktovat uživatele:
mkalous píše:No vypadá to, že bych jel asi taky přes Prahu..Pokud se neozve nikdo ze severu a nepojede přes Hradec a dál...
Jen mám průser v tom, že z Ústí nevyjedu dřív jak v poledne... to znamená, že tak ve 12:45-50 budu teprve v Letnanech... Pokud nebude zaflákaný centrum, mohl bych na té benzínce být lehce po čtvrt na dvěJe to benzinka až někde za sjezdem 2 na Chodov? VYsloveně Benzina čerpací stanice?
Hold, budu mu muset trochu přišlápnoutsamotnému se mi nechce jet
Ještě dám vědět
Ale přeběžně jedu s váma
pokud pojedou 130 tak je za chvili dozenes

-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:mkalous píše:No vypadá to, že bych jel asi taky přes Prahu..Pokud se neozve nikdo ze severu a nepojede přes Hradec a dál...
Jen mám průser v tom, že z Ústí nevyjedu dřív jak v poledne... to znamená, že tak ve 12:45-50 budu teprve v Letnanech... Pokud nebude zaflákaný centrum, mohl bych na té benzínce být lehce po čtvrt na dvěJe to benzinka až někde za sjezdem 2 na Chodov? VYsloveně Benzina čerpací stanice?
Hold, budu mu muset trochu přišlápnoutsamotnému se mi nechce jet
Ještě dám vědět
Ale přeběžně jedu s váma
pokud pojedou 130 tak je za chvili dozenes
No, tak to tajně doufám, že pojedou 130 a já nepotkám moc radarů a policejních Mondeí.....

-
- Kontaktovat uživatele:
alp píše:Misa píše:mkalous píše: Je to benzinka až někde za sjezdem 2 na Chodov? VYsloveně Benzina čerpací stanice?
JJ Benzina Průhonice, je tam McDrive ...
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=b ... izIds=none
jj, děkuji. Tu už najdu...když tam už nebudete, tak se vás pokusím "dohnat"