Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Východočeský sraz vozů BMW II 2007 14.7

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzino
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od honzino »

Východočeský sraz vozů BMW II 2007 14.7.
Takže rozhodli jsme se udělat letošní východočeskou dvojku,mělo by to být opět rychnovsko,konkrétní místo prozatím neurčeno.
Bojím se že to je moc brzy po předchozím úspěšném sraze a především je to v době sezony kdy bude spousta lidí na dovolených,proto se ptám všech kdo by případně mohl přijet ať se každý ozve,ať víme jestli to má cenu.
Původně jsem to fakt vůbec nechtěl dělat,předpokládal jsem někdy v Září po srpnovém BIG BMW AIRPORT v Hoškovicích,ale to ostatně v ten termín může být taky,takže tento sraz máte v rukách vy.
Když nás bude alespoň 35-40,spácháme to.
Předem díky za odpovědi.Honzi
PS:Videa už spějí do finále,omlouvám se že to tak dlouho trvá,ale stále byla práce a dohledat všechny záznamy od všech nebylo lehké,již brzy

:D
Obrázek
Misa Moderátor
Moderátor

#2 Příspěvek od Misa Moderátor »

Bohužel tenhle termín koliduje s ///MORDem :cry:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ja bych si dovolil a opravdu to neber nijak zle podotknout jednu vec. Je pekne jak jsi zapaleny , ale kdyz neco planujes , tak se podivej , jestli se to nekryje s jinym srazem. MInule se ti to krylo s Breclavskym srazem BMW a to byla skoda.
Osobne bych se jel podivat do Tyniste , nebo tam k vam , ale kdyz to pokazde kryjes s jinym srazem , tak je tezke se rozkrajet.
Samozrejme ti nechci v nicem radit , ale zamysli se nad tim.
AC :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

jo a hlavne kdyz nejvetsi udalosti bmwklubu tenhle rok je prave zminovany MORDSESSION 2007 !!! takze vice nez stovka clenu bude prave tam
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
honzino
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od honzino »

SRAZ SE OFICIÁLNĚ RUŠÍ KVŮLI PŘEKRÝVÁNÍ SE S TERMÍNEM MORD SESSION 2007

Nevěděl jsem o tom,moje chyba,je to víc v režii kámoše, já jen pomáhám,chystáme dovolenou do itálie ve dvou báwech a další aktivity tak není čas,do toho z práce do práce na autech,prostě nestíhám,tak jsem se tímhle nechtěl moc rozrušovat,jen to byl průzkum jestli by někdo vůbec přijel a kámoš co se do toho angažovl nejvíc slíbil že zjistil že se to určitě s ničím nekříží,Mord je mord,to nemá konkurenci,no vlastně myslím BIG BMW AIRPORT,to bude zas masakr rumový!omlouvám se,jinak sraz v Týništi nešel přesunout na jiný termín a s tím že dost lidí pojede i do Břeclavi se počítalo,i tak se za to myslím nemám proč stydět,85 aut je 85 aut a hlavně,skvělá nálada a zábava,né jen nějaká nudná spanilka a jídlo v hotelu,ale měli to taky pestrobarevně nabitý,mějte se

Jinak pořádnej východočeskej BIG zas uděláme asi na podzim,má být prý letos zase to babí léto,bude to po hoškovicích,takže nashle po létě. :wink: :( :lol:
bretajun

#6 Příspěvek od bretajun »

to je dobře že jsi to přesunul na jinej termín,sejde se nás tam víc :D
Odpovědět