Tímto srdečně zveme všechny kteří by se chtěli přijet za náma podívat na náš 1. sraz. Je to v sobotu 12.dubna dopoledne na Náměstí svobody vedle hotelu Vsacan na Vsetíně. Na náměstí bude sešlost, pak spanilka po Vsetíně a kdo bude chtít může s náma na Kohůtku (chata na vrchu Javorníků 913 m.n.m.), kde bude náš klub pokračovat v bujarém veselí.
Kdo bude chtít hlaste se sem nebo na: http://www.bmwklubvsetin.cz/modules.php ... &p=991#991
doufam, ze mi do toho nic nevleze..... btw. vzdycky kdyz jedu na Kohutku lyzovat tak neni snih, takze jestli pojedu, nachystejte si raci snehove retezy
neboj to bude dobry, kdyz tak nas vytahne rolba...
RuDoSh píše:doufam, ze mi do toho nic nevleze..... btw. vzdycky kdyz jedu na Kohutku lyzovat tak neni snih, takze jestli pojedu, nachystejte si raci snehove retezy
vidim to zle, dva kamaradi slavi cely vikend narozky na Syrakove(tzn. 12teho nebudu moct ridit a osmou bych tam stejne nejel) a jeste nevim jak s prihlasenim auta... no uvidime jeste jak se to vyvrbi...
RuDoSh píše:vidim to zle, dva kamaradi slavi cely vikend narozky na Syrakove(tzn. 12teho nebudu moct ridit a osmou bych tam stejne nejel) a jeste nevim jak s prihlasenim auta... no uvidime jeste jak se to vyvrbi...
RuDoSh píše:vidim to zle, dva kamaradi slavi cely vikend narozky na Syrakove(tzn. 12teho nebudu moct ridit a osmou bych tam stejne nejel) a jeste nevim jak s prihlasenim auta... no uvidime jeste jak se to vyvrbi...
No chaty sou 3 celkem pro cca 40 lidí v těch chatkách je více pokojů.Má být pěkně a je tam super výhled po krajinách takže se stavte.Kdybyste to nenašly tak můj mob. 737966339
Od 10 -12 hodin parkoviště před kinem Vatra potom je spanilka po městě a jede se na horskou chatu Kohutka kde je konec naší cesty až do rána druhého dne