Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
!!!KOPŘIVNICE 2008 - tuning sraz + 1.závod CDS!!!
Každý rok říkám že už tam nepojedu a po každé sem jel.Ale letos na ně opravdu kašlu.Když pominu totálně stupydní pořadatele a přemrštěný peníz a to že na plochu pro výstavu pustí orezlé a zhnilé vozy na místo těch které by byli k pohledu tak se mi opět nechce čekat ta strašná fronta ráno.Radši bych to vyděl 25-27 na Vyškov tam je to teprve pravá ořechová
-
- Kontaktovat uživatele:
Já tam budu. A pokud mi do soboty neselže technika, tak si jedu aj zasmykovat. Bude to moje první vystoupení. Ještě k tomu mám nedokonalou techniku (můj stříbrňák), ale chuť okusit závody byla silnější. Hlavně si jedu pro zkušenosti. Budu rád, když mě někdo příjde podpořit a nebude se mi smát jak mi to nejde 

Fikop píše:Já tam budu. A pokud mi do soboty neselže technika, tak si jedu aj zasmykovat. Bude to moje první vystoupení. Ještě k tomu mám nedokonalou techniku (můj stříbrňák), ale chuť okusit závody byla silnější. Hlavně si jedu pro zkušenosti. Budu rád, když mě někdo příjde podpořit a nebude se mi smát jak mi to nejde
filip neboj mas moji plnou podporu

Fikop píše:Já tam budu. A pokud mi do soboty neselže technika, tak si jedu aj zasmykovat. Bude to moje první vystoupení. Ještě k tomu mám nedokonalou techniku (můj stříbrňák), ale chuť okusit závody byla silnější. Hlavně si jedu pro zkušenosti. Budu rád, když mě někdo příjde podpořit a nebude se mi smát jak mi to nejde
jsem ani nechtěl, ale že by...

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Uvidím, jestli tam do 15hod vydržím
, jinak bych si i tu frontu vystál. Nepamatujete si, jak je to s cenama vlezného, když pojedu autem až do areálu? Někdo mi povídal, že se platí 50Kč za auto a 200Kč za každou osobu, která v autě sedí. Podle mě to stálo minulý rok mnohem méně, ale už si nevzpomínám.