jelikož jsem mel dost telefonatu , psani a zpráv ohledne ceny po diskuzich k ceně , rad bych znal vas nazor , podle ktereho rozhodnu . spousty lidi chce za 3000,- pohodičku , par lidi 2100,- ale kontinentalni stravu
HLASUJTE JEN UCASTNICI a NAHRADNICI --- necham si jmena vyjet od speedyho aby to bylo fér a nehlasoval někdo kdo nemá.
Ja osobne jsem za drazsi variantu , je to napsoledy , tak at se pomejeme a mate na co vzpominat. Za me je to rozlučka s tímto jedinečným srazem přatel ///Mordsession a lidi kteri jsou ochotni dojet kamkoli kdykoli kde je bordel jak má být..
Mohl jsem to rozhodnout sam bez diskuze , ale chci vam dat prostor , podle ktereho rozhodnu.
kdo nebude hlasovat , beru to , že je vám to jedno jaka cena bude .
KONEC HLASOVANI : 15.6.2010
Díky za pochopení a fér hlasování.
chci vas vsechny , jelikoz vas znam.. nechat si svobodne rozhodnout za kolik to bude... nic jineho.
doba je zla.. penez mame vsichni(vetsina) omezene , takze tomu prizpusobime i ///MORDSESSION....
takže je to jen a jen na vás přátelé......
+ 2 AFRICAN technolgy a Coumeles hlasy pro částku 3000,- nejsou reg.členove klubu , ale ucastnici) zavoláno po telefonu
baworakovej píše:Jirko stejne to neni naposledy zname se Neco co je dle meho nazoru nej.... nemuze byt naposled to proste nende
je to naposledy... uz mam i hotove samolepky. Jak jsem psal v jinem topiku... urcite budou jiny srazy. ( je za tim moc prace a ja s rodinou chci byt vic nez se venovat organizaci srazu )
baworakovej píše:Jirko stejne to neni naposledy zname se Neco co je dle meho nazoru nej.... nemuze byt naposled to proste nende
je to naposledy... uz mam i hotove samolepky. Jak jsem psal v jinem topiku... urcite budou jiny srazy. ( je za tim moc prace a ja s rodinou chci byt vic nez se venovat organizaci srazu )
Prepac mi, ale musim reagovat na tento Tvoj prispevok. Tak ako pise Baworakovej i z mojho hladiska si myslim, ze to nemoze byt posledny a tie samolepky nic nehovoria. Jirko, len tak, chyt sa za srdce a predstav si, ze by si vysiel z tohoto kolobehu a zrazu v odstavci SRAZI by si nasiel Mordsession pod hlavickou kde by sa nespomenul Tvoj nick. Vtej chvili by som chcel byt malou muskou a vidiet ako sa tvaris. Ved Mordsession je Tvoj napad a s touto myslienkou si nas vsetkych nasmradil (i mna). Som si isty, ze ak nebude na buduci rok, tak potom urcite ideme dalej, ved niesme este tak stary. Sorry,ze som sa trocha oprel na Tvoju temu.
Rozpočet na ubytování včetně stravy v termínu 1.7.-4.7.2010 pro 100 osob.
Cenová kalkulace na osobu a pobyt 2.100,-Kč,cena je pevná i v případě nevyužití celého pobytu.
V ceně je zahrnuto ubytování ,plná penze +rožnění
1.7.
Večeře:
100gr Moravský vrabec,zelí,knedlík
2.7.
Snídaně:
100gr šunka ,2ks máslo,1ks džem,2ks chléb,čaj-káva
Oběd:vývar s nudlema,100gr kuřecí čína,rýže,
Večeře:100gr vepř.řízek,bramborový salát
rožnění selete cca 30 kg
3.7.
Snídaně:
50gr uzený sýr,50gr eidam,2ks máslo,1ks med,2ks pečiva,čaj-káva
Oběd:kyselice,100gr vepř.pečeně po selsku,bramb.kaše
Večeře:100gr hovězí guláš,chléb-knedlík
Alko-nealko nápoje nejsou součástí stravy.
Nástup pobytu 1.7. během dne,ukončení pobytu:pokoje do12hodin,celý objekt do 14 hodin.
Rozpočet na ubytování včetně stravy v termínu 1.7.-4.7.2010 pro 100 osob.
Cenová kalkulace na osobu a pobyt 3.000,-Kč,cena je pevná i v případě nevyužití celého pobytu.
V ceně je zahrnuto ubytování,strava + rožnění selete.
Večeře:Raut /kalkulace na osobu/
-50gr kuřecí ,vepř.řízečky,2ks pečené špalíčky,2ks smažené křidélka,50gr bůčková roláda,50gr panenská svíčková,
50gr uzené,krabí salát,těstovinový salát se šunkou a sýrem,šopský salát,bramborový salát,zeleninový salát,ovocný salát.
Každý večer budou menší obměny/pečené kolena,šunkové mísy a jiné pochoutky/
2.7.Oběd: hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlema, 150gr svíčková na smetaně s brusinkami,houskový knedlík