vyjizdime z OL 12,23-13,27 v patek.. dale naber od Brna L7 zizala , Dave a foceni po cele dalnici.. kdo se chce pridat piste( poslete mobil na koho nemam SZ at se informujem ) - privitam jizdu v cabru at se mi lepe foti ( treba od Prahy )
///Mates píše:Koukám seznam řídne Za sebe potvrzuji účast, těším se že poznám lidičky konečně taky osobně, ne jen tady na foru ještě zkusím někoho přemluvit aby jel se mnou když mám v autě jednoho fleka, kdyby se někdo chtěl stáhnout... dám vědět jestli se někdo přihlásí
Cau, mozna bych se stebou svezl pokud nevadi. Jsem jeste, ale navazkach jestli nejet svym, kdyz AC rika ze bude fotit po ceste
///Mates píše:Koukám seznam řídne Za sebe potvrzuji účast, těším se že poznám lidičky konečně taky osobně, ne jen tady na foru ještě zkusím někoho přemluvit aby jel se mnou když mám v autě jednoho fleka, kdyby se někdo chtěl stáhnout... dám vědět jestli se někdo přihlásí
Cau, mozna bych se stebou svezl pokud nevadi. Jsem jeste, ale navazkach jestli nejet svym, kdyz AC rika ze bude fotit po ceste
Zdarec, právě sem psal ACmu že bych se taky připojil do kolonky no rozhodil sem sítě na fejsbuku a už mě nějaký lidi psali že by jeli se mnou takže uvidíme jak to bude.
Každopádně po dálnici to bude zas jízda, chtělo by to zvolit nějakou cestovní rychlost tak 150-160 já v pravým rozmrdaným pruhu jet nemůžu 200km až do Prahy
Zdarec, právě sem psal ACmu že bych se taky připojil do kolonky no rozhodil sem sítě na fejsbuku a už mě nějaký lidi psali že by jeli se mnou takže uvidíme jak to bude. Každopádně po dálnici to bude zas jízda, chtělo by to zvolit nějakou cestovní rychlost tak 150-160 já v pravým rozmrdaným pruhu jet nemůžu 200km až do Prahy
Ok uvidime. Mno ja bych jel rad v kolone, ale na tempo 140 a vis kaslu. To tam raci dojedu pozdeji ale v klidu.
CermisE36 píše:[quote="///Mates"]Koukám seznam řídne Za sebe potvrzuji účast, těším se že poznám lidičky konečně taky osobně, ne jen tady na foru ještě zkusím někoho přemluvit aby jel se mnou když mám v autě jednoho fleka, kdyby se někdo chtěl stáhnout... dám vědět jestli se někdo přihlásí
Zdarec, právě sem psal ACmu že bych se taky připojil do kolonky no rozhodil sem sítě na fejsbuku a už mě nějaký lidi psali že by jeli se mnou takže uvidíme jak to bude. Každopádně po dálnici to bude zas jízda, chtělo by to zvolit nějakou cestovní rychlost tak 150-160 já v pravým rozmrdaným pruhu jet nemůžu 200km až do Prahy
Ok uvidime. Mno ja bych jel rad v kolone, ale na tempo 140 a vis kaslu. To tam raci dojedu pozdeji ale v klidu.[/quote]
Já se přizpůsobím ostatním ale prostě mám auto na pikaču v tomhle ohledu tvrdý a v pravým pruhu se s tím jet nedá, když se pojede 130 tak holt přejíždím z pruhu do pruhu a hlídám si celou cestu zrcátka a pouštím jen rychlej jedoucí který vydím z dálky
My s Leni pojedem jak to tak vypadá asi nějak v pátek ráno, at jsme tam dopoledne a začnem připravovat nějaký věci, máme toho oba dost v práci, takže čtvrtek bych nechal asi bejt a rozbil bych se rovnou krutě v pátek
Otázka taky je, tudma pojedeme, minule jsem jela s klukama horem přes Stochov, Krušovice a Rakovník ... Co Řízek a moravská parta, jak to máte v plánu?