Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Gorgeous Drive 2011 - plánování odjezdu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

vyjizdime z OL 12,23-13,27 v patek.. dale naber od Brna L7 zizala , Dave a foceni po cele dalnici.. kdo se chce pridat piste( poslete mobil na koho nemam SZ at se informujem ) - privitam jizdu v cabru at se mi lepe foti ( treba od Prahy ) :P

Obrázek
uda

#2 Příspěvek od uda »

jede nekdo na Mlejn od olmika,ze bych se svezl?prispevek na benzín samozrejmostí :D thx
CermisE36

#3 Příspěvek od CermisE36 »

///Mates píše:Koukám seznam řídne :roll: Za sebe potvrzuji účast, těším se že poznám lidičky konečně taky osobně, ne jen tady na foru :) ještě zkusím někoho přemluvit aby jel se mnou když mám v autě jednoho fleka, kdyby se někdo chtěl stáhnout... :) dám vědět jestli se někdo přihlásí :wink:

Cau, mozna bych se stebou svezl pokud nevadi. Jsem jeste, ale navazkach jestli nejet svym, kdyz AC rika ze bude fotit po ceste :)
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ///Mates »

CermisE36 píše:
///Mates píše:Koukám seznam řídne :roll: Za sebe potvrzuji účast, těším se že poznám lidičky konečně taky osobně, ne jen tady na foru :) ještě zkusím někoho přemluvit aby jel se mnou když mám v autě jednoho fleka, kdyby se někdo chtěl stáhnout... :) dám vědět jestli se někdo přihlásí :wink:

Cau, mozna bych se stebou svezl pokud nevadi. Jsem jeste, ale navazkach jestli nejet svym, kdyz AC rika ze bude fotit po ceste :)

Zdarec, právě sem psal ACmu že bych se taky připojil do kolonky :D no rozhodil sem sítě na fejsbuku a už mě nějaký lidi psali že by jeli se mnou takže uvidíme jak to bude.
Každopádně po dálnici to bude zas jízda, chtělo by to zvolit nějakou cestovní rychlost tak 150-160 já v pravým rozmrdaným pruhu jet nemůžu 200km až do Prahy :(
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

13,00 - 13,30 na SHELL za Brnem v kopci jak je ten rozestaveny pension milion let .
CermisE36

#6 Příspěvek od CermisE36 »

///Mates píše:
CermisE36 píše:

Zdarec, právě sem psal ACmu že bych se taky připojil do kolonky :D no rozhodil sem sítě na fejsbuku a už mě nějaký lidi psali že by jeli se mnou takže uvidíme jak to bude.
Každopádně po dálnici to bude zas jízda, chtělo by to zvolit nějakou cestovní rychlost tak 150-160 já v pravým rozmrdaným pruhu jet nemůžu 200km až do Prahy :(

Ok uvidime. Mno ja bych jel rad v kolone, ale na tempo 140 a vis kaslu. To tam raci dojedu pozdeji ale v klidu.
Misa Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od Misa Moderátor »

GeorgosAc píše:privitam jizdu v cabru at se mi lepe foti ( treba od Prahy ) :P

Uvidím, kdy budu vyjíždět z Prahy, místo v kábru zatím mám ... Sakra, to ale pak nebudu mít auto na fotkách 8O Domluvíme se operativně

EDIT: aha ty odjíždíš teprve po poledni z Olomouce, já vyrazím z Prahy pravděpodobně tak ve dvě, to asi nestíhačka ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ///Mates »

CermisE36 píše:
///Mates píše:
CermisE36 píše:[quote="///Mates"]Koukám seznam řídne :roll: Za sebe potvrzuji účast, těším se že poznám lidičky konečně taky osobně, ne jen tady na foru :) ještě zkusím někoho přemluvit aby jel se mnou když mám v autě jednoho fleka, kdyby se někdo chtěl stáhnout... :) dám vědět jestli se někdo přihlásí :wink:

Ok uvidime. Mno ja bych jel rad v kolone, ale na tempo 140 a vis kaslu. To tam raci dojedu pozdeji ale v klidu.[/quote]

Já se přizpůsobím ostatním ale prostě mám auto na pikaču v tomhle ohledu tvrdý a v pravým pruhu se s tím jet nedá, když se pojede 130 tak holt přejíždím z pruhu do pruhu a hlídám si celou cestu zrcátka a pouštím jen rychlej jedoucí který vydím z dálky :wink: :evil:
arkadiel

#9 Příspěvek od arkadiel »

Syrup píše:
arkadiel píše:Už se to blíží, správný lidi, prověřená lokalita

Vemu s sebou flašku špičkovýho krému na kůži

Teď ještě letní gumy dneska

Muzem udelat spolecnej kabrio odjezd :)))

Jasně, poslu SZ
KeyJey

#10 Příspěvek od KeyJey »

Misa píše:EDIT: aha ty odjíždíš teprve po poledni z Olomouce, já vyrazím z Prahy pravděpodobně tak ve dvě, to asi nestíhačka ...

pokud jsem teda neupadl v nemilost a budu dopsanej na seznam :lol: tak se můžem někde potkat, taky chci vyrazit nějak takhle dřív, mám volno celej den.
Misa Moderátor
Moderátor

#11 Příspěvek od Misa Moderátor »

KeyJey píše:
Misa píše:EDIT: aha ty odjíždíš teprve po poledni z Olomouce, já vyrazím z Prahy pravděpodobně tak ve dvě, to asi nestíhačka ...

pokud jsem teda neupadl v nemilost a budu dopsanej na seznam :lol: tak se můžem někde potkat, taky chci vyrazit nějak takhle dřív, mám volno celej den.

JJ, můžeme udělat skupinku těch, co končí v práci brzo a vyrazit cca 14-15 hod z Prahy, určitě se přidaj i další ...
ex E36 316iCompact
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Misa píše:
KeyJey píše:

JJ, můžeme udělat skupinku těch, co končí v práci brzo a vyrazit cca 14-15 hod z Prahy, určitě se přidaj i další ...

tak nakonec asi vyjedeme s TOmem uz kolem 10,00 - 11,00 z Olmiku....
Misa Moderátor
Moderátor

#13 Příspěvek od Misa Moderátor »

GeorgosAc píše:
Misa píše:
KeyJey píše:[quote="Misa"]
EDIT: aha ty odjíždíš teprve po poledni z Olomouce, já vyrazím z Prahy pravděpodobně tak ve dvě, to asi nestíhačka ...

tak nakonec asi vyjedeme s TOmem uz kolem 10,00 - 11,00 z Olmiku....[/quote]
Tak to se teoreticky můžeme někde na západním konci Prahy setkat :wink:
ex E36 316iCompact
George_D
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od George_D »

My s Leni pojedem jak to tak vypadá asi nějak v pátek ráno, at jsme tam dopoledne a začnem připravovat nějaký věci, máme toho oba dost v práci, takže čtvrtek bych nechal asi bejt a rozbil bych se rovnou krutě v pátek :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
CermisE36

#15 Příspěvek od CermisE36 »

George_D píše:rozbil bych se rovnou krutě v pátek :lol:

Moje rec :lol:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ///Mates »

Takže na Shellce spicha cca před 12 hodinou?? :)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pyron »

jede někdo z Chomutova nebo K.Varů? :D
CermisE36

#18 Příspěvek od CermisE36 »

Mam volny mista v aute kdyby mel nekdo zajem. :wink:
KeyJey

#19 Příspěvek od KeyJey »

Misa píše:Tak to se teoreticky můžeme někde na západním konci Prahy setkat :wink:

nějak mě pořád nenapadá kde. Co na tom parkovišti dole u Zličína?

http://mapy.cz/#x=14.290727&y=50.053365 ... 0Praha&u=m
Misa Moderátor
Moderátor

#20 Příspěvek od Misa Moderátor »

KeyJey píše:
Misa píše:Tak to se teoreticky můžeme někde na západním konci Prahy setkat :wink:

nějak mě pořád nenapadá kde. Co na tom parkovišti dole u Zličína?

http://mapy.cz/#x=14.290727&y=50.053365 ... 0Praha&u=m

Otázka taky je, tudma pojedeme, minule jsem jela s klukama horem přes Stochov, Krušovice a Rakovník ... Co Řízek a moravská parta, jak to máte v plánu?
ex E36 316iCompact
Odpovědět