Cena 899,-

Miguel píše:Kail píše:Myslím že kus drátu je efektivnější a levnější
Levnější určitě, efektivnější těkžo a rychlejší už vůbec ne, takže je to pro ty co se neradi rejpou drátkem v ....
tak to by me zajimalo co jsi tam resil.. za 4sec vynulovano a bez problemu. na inspection potrebujes 1K ohm odpor.Tashiro píše:Miguel píše:Kail píše:Myslím že kus drátu je efektivnější a levnější
Levnější určitě, efektivnější těkžo a rychlejší už vůbec ne, takže je to pro ty co se neradi rejpou drátkem v ....
Sory ale když sem dělal reset na e36, tak mi to rvalo asi 30 minut na OIL přesně dle návodu, jak ču*ák sem lítal kolem auta a vypínal, zapínal klíčky, šteloval dráty atd.
INSP. se mi vůbec nepodařila
čili je drát ROZHODNĚ neefektivní
tak to by me zajimalo co jsi tam resil.. za 4sec vynulovano a bez problemu. na inspection potrebujes 1K ohm odpor.pazda píše:Tashiro píše:Miguel píše:[quote="Kail"]Myslím že kus drátu je efektivnější a levnější
Sory ale když sem dělal reset na e36, tak mi to rvalo asi 30 minut na OIL přesně dle návodu, jak ču*ák sem lítal kolem auta a vypínal, zapínal klíčky, šteloval dráty atd.
INSP. se mi vůbec nepodařila
čili je drát ROZHODNĚ neefektivní