Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

koupím origo alu styling + rada

Koupě pouze disků a pneu
Odpovědět
Zpráva
Autor
blackjack

#1 Příspěvek od blackjack »

Zdravím,

blíží se jaro/léto a mě čeká moje první letní sezóna s mojí novou E36 a začínám pokukovat po obutím na léto. Bez váhání připadá v úvahu pouze origo stylingy od BMW... chtěl bych je touto cestou poptat a zároveň se zeptat na rozmery kol, které se bez problémů do neupravené E36 (sedan, r.v. 93) vejdou a jak je to se zápisem do TP...

ve velkém TP mám zapsaný pouze dva rozměry pneu, pokaždé jen 15", na štítku ve dveřích mám psané další 3 rozměry s toho jedna 16" rozhodně bych rád 16" disky... tzn. je potřeba nechat si je zapsat do TP když jsou ve dveřích, případně kde mě to vyjde nejlépe (nejrychleji/nejlevnější/bez problémů)

k těm diskům samotným, rád bych mojí e36 obul do:

styling 5 na e36 se dělala jen 17", ale na e30 a e34 v 15" i 16", je tedy vůbec reálné je obout? Disky jsou to překrásné.

styling 32 na e36 jsou jak 15" tak 16", preferoval bych větší, pokud se mi tam vejdou a udělám něco se zápisem do TP

styling 42 na e36 jsou k dipozici v 16", takže by mohlo být,

....

jako alternativy, kdybych nesehnal tyto, řekněme TOP3 :-)

styling 41, 29, 27, 25, 14, v rozměrech 15" nebo lépe 16"

rád bych sehnal za rozumné peníze nějaké z prvních 3, pokud bych byl neúspěšný, nebo to bylo nerálné "snížím se" ke zbytku :-) :-)

a hlavně, rád si od Vás nechám poradit...

Díky
Prady

#2 Příspěvek od Prady »

Ahoj...tak mám pro tebe styling 32 ve velikosti 17" takže pro e36 uplně ideální a co víc tak jsou dvou rozměrová...to znamená přední jsou o trošku užší než zadní což k bavorákům sedí víc a zadní kola mají širší límec....co je pro tebe rozumná cena? Jsou to origo BMW i se štítkama v supr stavu...dávám je do placu za 10 tisíc s gumama (přední víc jak polovina vzorku, vzadu už nic extra, ale ještě se s nima chvíli nechá jezdit)....všechno o dohodě a jsem z Prahy. Podle tvého popisu by ti asi seděli nejvíc...
Přílohy
Foto z mého BMW v létě..na seriovém podvozku a sedí bez problémů s rezervou...
Foto z mého BMW v létě..na seriovém podvozku a sedí bez problémů s rezervou...
DSC00766.JPG (193.91 KiB) Zobrazeno 1307 x
Prady

#3 Příspěvek od Prady »

Jedna před podzimem...
Přílohy
DSC00800.JPG
DSC00800.JPG (195.38 KiB) Zobrazeno 1300 x
jezda

#4 Příspěvek od jezda »

blackjack

#5 Příspěvek od blackjack »

Díky za nabídky,

osobně se stále víc a víc zajímám o ty pavučinky (styling 5) ale nabídky jsou to supr.

Stále nejsem rozhodnutý, až by to bylo aktuální a rozhodl by jsme se pro style32, rozhodně bych se vám ozval. Budu spíš kupovat i nové pneu tak bych rád cenu tlačil dolu, ideálně jen disky bez gum, ale chápu že se většinou chce prodávající zbavit celé sady.

PS: R17 už je asi moc :-)

Díky
Odpovědět