docela by mě zajímalo o kolik jsou měkší než moje Yokohamy které kupuji jeté s větší hloubkou vzorku. nabízím 2000kč za všechny. Pokud je neprodáš za svou cenu a budeš se jich chtít zbavit tak jsem tady
docela by mě zajímalo kdo ti prodává slicky s větší hloubkou vzorku protože to už by ti prodával nový až budeš chtít prodat starou na díly tak napiš za 500 ji vezmu
tukan píše:docela by mě zajímalo kdo ti prodává slicky s větší hloubkou vzorku protože to už by ti prodával nový až budeš chtít prodat starou na díly tak napiš za 500 ji vezmu
Deathbox píše:To by byblo dobrý na sprinty, když je totak měkké, ne? Na jakou šíři ráfku by to šlo obout?
podle tý tabulky co jsem poslal je to v normálních číslech šíře 235 tzn. bez problému na 8 - 9 palců disky...
jinak ANO právě na sprinty to mělo být původně
Danny píše:docela by mě zajímalo o kolik jsou měkší než moje Yokohamy které kupuji jeté s větší hloubkou vzorku. nabízím 2000kč za všechny. Pokud je neprodáš za svou cenu a budeš se jich chtít zbavit tak jsem tady
tak mě to nedalo a volal jsem prodejci nových a říkal že tyhle maj nový nejetý v těch kontrolních bodech 2,2mm tak ty Yokohama co kupuješ ty budou asi spíš sjetý zimáky než nový sliky
Danny píše:docela by mě zajímalo o kolik jsou měkší než moje Yokohamy které kupuji jeté s větší hloubkou vzorku. nabízím 2000kč za všechny. Pokud je neprodáš za svou cenu a budeš se jich chtít zbavit tak jsem tady
tak mě to nedalo a volal jsem prodejci nových a říkal že tyhle maj nový nejetý v těch kontrolních bodech 2,2mm tak ty Yokohama co kupuješ ty budou asi spíš sjetý zimáky než nový sliky
hloubka těch kontrolních bodů mi připadne nic moc proti tomu co mám tak sorry chytráku že jsem to z fotky nepoznal jinak vše ostatní co jsem uvedl platí - pokud někdo chce tak kupuji yokohamy advan po 500kč/ks kontakt milerád předám ať všichni ušetří
hloubka těch kontrolních bodů mi připadne nic moc proti tomu co mám tak sorry chytráku že jsem to z fotky nepoznal jinak vše ostatní co jsem uvedl platí - pokud někdo chce tak kupuji yokohamy advan po 500kč/ks kontakt milerád předám ať všichni ušetří
to že jsi to nepoznal je tvůj problém chytráku, pak tady neházej rozumy že kupuješ lepší yokohamy když vylastně nevíš kolik mají
a ty máš pneuservis jo? u tebe bych si nenechal obout ani gumu na ptáka ty "ODBORNÍKU" to že tu pomlouváš něco co jsi neviděl a nic o tom nevíš a cpát místo toho svoji věc svědčí o tom jak jsi zoufalej že se ti doma válí hromada gum který nikdo nechce nenapadlo tě třeba že každej výrobce má kontrolní body na slickách jinak hluboký a že třeba prodáváš podstatně víc sjetý gumy než wincent a že tím pádem nechceš ostatním ušetřit peníze ale okrást je? Radši se prober a napiš si svuj inzerát a nesnaž se bejt za každou cenu chytrej jen ze sebe děláš ještě většího K*k*ta než ve skutečnosti jsi