Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodam original BMW ellipsoid styling 162 8x18 a 8,5x18
Zdravim, mam na prodej original kola BMW LA ellipsoid styling 162 z E91
dve 8x18 ET20
a
dve 8,5x18 ET20
ellipsoid styling 162
Cenu nabidnete. (na nesmyslne nabidky neodpovidam)
Kola rovna, v dobrem stavu, sem tam nejaka oderka. Staci prestriknout.
insiúracni link:
http://www.google.cz/images?q=elipsoid+ ... 20&bih=622
dve 8x18 ET20
a
dve 8,5x18 ET20
ellipsoid styling 162
Cenu nabidnete. (na nesmyslne nabidky neodpovidam)
Kola rovna, v dobrem stavu, sem tam nejaka oderka. Staci prestriknout.
insiúracni link:
http://www.google.cz/images?q=elipsoid+ ... 20&bih=622
Rooney píše:Tak mi taky nebral telefon, na SZ neodepsal, na maila taky ne. Navrhuji takoveho uzivatele smazat, nema tu co delat trotl jeden!!!
Jen tak pro zajímavost,víš vůbec co je SZ?
Já jenže obě SZ ode mě sis ještě nepřečetl.Takže si je laskavě přečti a dej si pozor co tady píšeš.
Pokud někdo nereaguje,tak k tomu má asi nějaký důvod.Za dobu co tady ten inzerát,je prošli minimálně jedny tyhle kola inzercí.Takže pokud bys je moooc chtěl,tak možnost jsi měl.
Ok, ok, uz jsem v klidu, ale zase jsem chlap, ne zenska a tohle jednani se mi prici!
Predstav si, ze bych Ti sem hodil inzerat, ze nabizim pujceni Ferrari California na pul dne zdarma a pak bych nikomu ani neodpovedel, ze to byl april, zert nebo ze uz to neplati! Okamzite se Ti tu sejde xxx prispevku, kterym se tohle jednani nebude libit!
Ber to prosim take trochu z meho pohledu. Tyto kola shanim vsude mozne a je jich hodne malo, proto kdyz je tu nekdo nabizi a jen si z nas strili a jeste ma obrovsky nekvalitni inzerat viz. super kola s oderkama, co chteji prestriknout, tak me to rozhodi.
Nejsme baby kurna!
Ale Tvuj vzkaz beru v potaz a vydam se cestou, k niz si mi ukazal dvere...
Predstav si, ze bych Ti sem hodil inzerat, ze nabizim pujceni Ferrari California na pul dne zdarma a pak bych nikomu ani neodpovedel, ze to byl april, zert nebo ze uz to neplati! Okamzite se Ti tu sejde xxx prispevku, kterym se tohle jednani nebude libit!
Ber to prosim take trochu z meho pohledu. Tyto kola shanim vsude mozne a je jich hodne malo, proto kdyz je tu nekdo nabizi a jen si z nas strili a jeste ma obrovsky nekvalitni inzerat viz. super kola s oderkama, co chteji prestriknout, tak me to rozhodi.
Nejsme baby kurna!
Ale Tvuj vzkaz beru v potaz a vydam se cestou, k niz si mi ukazal dvere...