Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dovoz z německa
našel sem si tam krásnej kousek, BMW E36 325 rok 92 černá metalíza, komplet M paket, celý v kůži s vyhřívanýma sedačkama a klimatizací, taky to mělo palubní počítač a na zadním okně roletku a bez koroze. Za to auto chtěl 1900 euro, už jsem zařizoval podvalník a borca kterej umí dobře německy a když jsem přišel dnes dom, tak tam inzerát už nebyl a pochybuju že se zase někdy objeví takovej kousek za tu cenu.
Musíš tam nejdříve zavolat a pak jed.Tak to dělám já.Domluvím přesné datum a čas.Pak ještě volám než vyjíždím abych nejel zbytečně.Vždy si nechávám poslat detailní fota auta na mail.Kupuji jen auta ze Servisní knihou a od soukromého prodejce.Co se týče tvého vybraného vozu,tak se mě zdá dost levné.Výbava moc hezká,ale když chceš něco pěkného tak musíš dát alespon 3500-4200euro aby to za něco stálo a to i když je to výroba 92.
zdravím. rad bych zde uvedl svoji zkusenost s dovozem aut z D. Loni jsem hledal ke koupi e36 323i. v cechach toho zrovna moc hezkeho neni a tak jsem hledal v nemecku. jelikoz neumim nemecky ani slovo, tak jsem si na netu sem si nasel pana Jílka, ktery se zabiva dovozem aut, obvola a zjisti aktualnost inzeratu, pripadne vse potrebne dohodne s prodejcem atd. a to bez nejake platby predem. po obvolani nekolika inzeratu jsem konecne narazil na super auto v krasnem stavu, ktere mi pan Jílek zamluvil a dohodl, ze pokud ho budu chtit, bazar mi zaridi prevozky. takze jsem sebral kamose co umi trochu nemecky a vyrazili jsme. auto bylo pripravene, vse dohodnuto. auto jsem koupil, v bazaru vse zaridili vcetne znacek a ja jel vesele domu. za obvolani nekolika inzeratu si rekl pan Jílek 300Kč, coz je si myslim smesna cena. Vice se dozvite zde: http://prodej.unas.cz/dovoz.htm Treba alespon nekomu pomuze ten clanek o dovozu. Je tam vse na co si dat pozor, jak auto dotahnout, jak ho prihlasit a to vcetne cen. Z vlastni zkusenosti, muzu rict, ze vse souhlasi i v realu. a podle toho clanku jsem auto bez problemu prihlasil! Nemel jsem s tim zadnu zkusenost, ale dnes uz bych se toho nebal a pro auto si zase klidne zajel sam