Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V: Vaše BMW TDS za moji GSX-R750 + doplatek

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
pevol

#1 Příspěvek od pevol »

Vymenim svyho krasnyho veterana Suzuki GSX-R 750 r.v.88 v puvodnim super stavu a doplatim za Vaše BMW TDS (E36,E34,E39). Díky za nabídky.

Nikdy jsem si nemyslel ze budu kupovat BMW v naftě ale ten čas přišel..
Takze cim vic dveri a taznych to bude mít, tím líp..
Foto na požádání mailem.

pevol@seznam.cz
777 307 578
nebo SZ
johan

#2 Příspěvek od johan »

ahoj,motorku sice nechci,ale určitě by se kdyžtak našlo řešení ,jak za motorku dostat peníze třeba,Nabízím bezkonkurenční cenu.Mám E39 2,5TDS Touring 9dní a už to prodávám.Je to v automatu a mě z toho bolí nohy :? 7let sem jezdil s manuálem a nezvyk sem si.Má super výbavu a navíc tažný,sice je na něm dost práce ,ale je funkční a spolehlivej.Motor a převodovka super.O autě ,rok12.1997,el,okna zrcadla šíbr sedáky,kůže výhřev paměti,6xairbag,velkej BC,obrubník,zrcátko,xenony,mlhovky dvoj klima ,alu,folie atd atd,je tam sámo za ty prachy něco vrazit,ale nic co vadí provozu,trochu do podvozku,něco do klimy a je to okyslý.Cena 70tis praha
pevol

#3 Příspěvek od pevol »

johan píše:ahoj,motorku sice nechci,ale určitě by se kdyžtak našlo řešení ,jak za motorku dostat peníze třeba,Nabízím bezkonkurenční cenu.Mám E39 2,5TDS Touring 9dní a už to prodávám.Je to v automatu a mě z toho bolí nohy :? 7let sem jezdil s manuálem a nezvyk sem si.Má super výbavu a navíc tažný,sice je na něm dost práce ,ale je funkční a spolehlivej.Motor a převodovka super.O autě ,rok12.1997,el,okna zrcadla šíbr sedáky,kůže výhřev paměti,6xairbag,velkej BC,obrubník,zrcátko,xenony,mlhovky dvoj klima ,alu,folie atd atd,je tam sámo za ty prachy něco vrazit,ale nic co vadí provozu,trochu do podvozku,něco do klimy a je to okyslý.Cena 70tis praha

Diky za nabidku ale automat bych neskous...
ERV

#4 Příspěvek od ERV »

Prodejce mě požádal o vložení fotek, tak tady jsou:

http://img413.imageshack.us/i/86865658.jpg/
http://img686.imageshack.us/i/48874600.jpg/
Odpovědět