Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kupim E36 Touring (sedan) 6 valec, benzin

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Seka
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Seka »

Ahoj Bavoraci

Kupim pekny E36 Touring 2l a vyssie.. Touring mi pride predsa len praktickejsi..ale nebudem sa branit ani sedanu, ak zaujme :)
Auto v dobrom techn.stave, najazdene poctive km, tazne by nebolo od veci, bez korozie, serviska, s autom sa jazdilo normalne.
Cena: cca 65.000 Kcs plus-minus....

Dik, Seka
Seka
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Seka »

stale aktual.. :)
Seka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Seka »

akt...
Seka
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Seka »

up :wink:
Studna

#5 Příspěvek od Studna »

Ahoj, asi budeš muset trochu slevit z nároků. Touring bez koroze za tyto peníze asi těžko seženeš a kort 6V a serviskou. Před rokem jsem taky sháněl toura a byl to celkem boj, nakonec jsem musel hodně slevit z nároků a poté do auta nasypat prašule, aby bylo alespoň trochu dle představ. Přeci jen to jsou 10-15 let stará auta a řekl bych že toury reznou ze všech nejvic a maj nejvíc najeto. Sorry za OT, ale ber to jako malej tip či radu.
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fikop »

Ahoj, mám na prodej jednoho kombíka. Splňuje skoro všechny tvé požadavky až na cenu, servisku a tažné...no a mírný náznak koroze už tam taky je Jestli máš aspoň trochu zájem, tak mi zavolej na 737 602 003, mužem si popovídat o naších možnostech a třeba to vyjde...

Cau Filip

Tady je odkaz:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=84635
Seka
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Seka »

Studna píše:Ahoj, asi budeš muset trochu slevit z nároků. Touring bez koroze za tyto peníze asi těžko seženeš a kort 6V a serviskou. Před rokem jsem taky sháněl toura a byl to celkem boj, nakonec jsem musel hodně slevit z nároků a poté do auta nasypat prašule, aby bylo alespoň trochu dle představ. Přeci jen to jsou 10-15 let stará auta a řekl bych že toury reznou ze všech nejvic a maj nejvíc najeto. Sorry za OT, ale ber to jako malej tip či radu.

Uz tyzden sa v jednom vozim :) ale diky za starost :)
Seka
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Seka »

Fikop píše:Ahoj, mám na prodej jednoho kombíka. Splňuje skoro všechny tvé požadavky až na cenu, servisku a tažné...no a mírný náznak koroze už tam taky je Jestli máš aspoň trochu zájem, tak mi zavolej na 737 602 003, mužem si popovídat o naších možnostech a třeba to vyjde...

Cau Filip

Tady je odkaz:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=84635

Ahoj, uz som jedneho Toura kupil minulu stredu.. Diky za info, prajem skory predaj..
Odpovědět