Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Samosvor na 540i E34

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Strosek
Klubové ID: 2567

#1 Příspěvek od Strosek »

Jen dobrý stav a jen za dobré peníze.
Sám jsem 2 prodával a vím, že se to prodává hodně blbě = nikdo to nechce.
Takže já jsem ochoten počkat na dobrou nabídku. Zima je naštěstí daleko - svině :twisted: .
pinki

#2 Příspěvek od pinki »

Strosek píše:Jen dobrý stav a jen za dobré peníze.
Sám jsem 2 prodával a vím, že se to prodává hodně blbě = nikdo to nechce.
Takže já jsem ochoten počkat na dobrou nabídku. Zima je naštěstí daleko - svině :twisted: .
Ahoj , mám ,ale prodám za 5 tis :wink: , máš na rozhodnutí do půlky července , pak jde do e30.
Strosek
Klubové ID: 2567

#3 Příspěvek od Strosek »

Děkuju za nabídku.
Je docela dobrá. Teda byla by, kdybych to k tobě neměl cca 300 km a cena by byla ještě nižší. Ale tvá nabídka je zatím 2. nejlepší - dostal jsem zatím 3 nabídky.
Jedna nabídka byla opravdu velkorysá - 12 tisíc CZK. 8O málem jsem na to skočil. To nešlo odmítnout. :twisted:

Kdo bude chtít něco, co nevyužije, prodat za rozumné peníze = pod 5 tisíc. Za víc už mi to prosím vás nenabízejte - nebudu ani odpovídat.

540 e34 tady moc není a kdo ji má tak většinou samosvor nechce, nepotřebuje. Sám vím, jak blbě se tento samosvor prodává - měl jsem ho 2x a vždy prodej trval cca. rok - jeden šel za 5k ( před cca 4 lety ) a ten druhej za 2,5k. Není to jako se samosvorama na e30, e36 - tam jsou samosvory nejlukrativnější zboží. Musí být samozřejmě v pořádku.

Vím, že to asi vypadá blbě, když si poptávající ještě vymýšlí podmínky, ale - jak jinak to udělat, že.
Odpovědět