Zdravím. Potřebuji přední oba blatníky v černé barvě a také zadní víko kufru. Dále potřebuji zadní nápravu. Vše na BMW e36 compact a pokud možno levně. Pište prosím na mail: soukal@a1.net Děkuji
Potřebuji komplet nápravu, i ramena. Mám ji přesunutou a po 4000km se mi ojede 3,5mm vzorku. Jak zjistím, jestli je kotoučová a nebo bubnová? je to compact, r.v.1996. Děkuji za upozornění.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
scháním díly na e36 compact
-
-
nejak mi nefunguje sz. napsal jsem uz uzivateli s jmenem bobo-mb, ze jsem tam menil pred 2000km zadni pruziny. Byly z compacta ale o cca. 2cm vyssi nez ty predtim. Jedna byla praskla, tak jsem musel vymenit. Mechanik je tam narval!! Muze o byt tim, ze se mi ojizdeji tak rychle pneu na vnitrku? Na geometrii mi zjistily, ze nesouhlasi, takze neco se muselo presunout na stranu. Nebo to muze byt ze by auto bylo snizene. Mam to 4 mesice a nevim, zda-li bylo snizeno. Dekuji za vsechny odpovedi. Jak jsem zjistil, tak na 316i compact je bubnova naprava.