Vzhledem k tomu ze vse je sparovano s ridici jednotkou motoru a dalsima jednotkama, jsou CAS jednotky a klice v podstate neprodejne, nejdou do jineho auta pripasovat. Potreboval bych funkcni cas s tlamou pro klic a klicem abych mohl rozjet nejake opravy na stole. Pokud nekdo mate, jako ze verim ze vsichni kteri mate nejakou zboreninu, napiste mi prosim do SZ vasi nabidku s cenou...
V podstate jsem ochotny za to zaplatit velmi malo protoze casem to sezenu "zadarmo" k nejakym dilum. Ale kdyby to trebas nekomu prekazelo a nemel to uz kam davat tak ho rad toho zbavim prootze mne to usnadni nejake veci a nebudu potrebovat k tomu auto jako doposud. A hlavne, muzu si sedet hezky v teplem baraku -)))))
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E9x koupim za symbolickou cenu CAS + klic + tlamu
-
- Kontaktovat uživatele:
diky, mne je jedno jestli lci nebo starsi modely. Nikdy to v zadnem aute nebude, neni to mozne. Neni to zajimave ani pro zlodeje, maji rychlejsi hracky nez predelavat spousty jednotek aby mohli odjet. A pripasovat to legalne proste nejde, navic nova CAS neni astronomicky predrazena kdyz nekomu pri nejakem zasahu jako je tuning km padne -))