Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E9x koupim za symbolickou cenu CAS + klic + tlamu

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Vzhledem k tomu ze vse je sparovano s ridici jednotkou motoru a dalsima jednotkama, jsou CAS jednotky a klice v podstate neprodejne, nejdou do jineho auta pripasovat. Potreboval bych funkcni cas s tlamou pro klic a klicem abych mohl rozjet nejake opravy na stole. Pokud nekdo mate, jako ze verim ze vsichni kteri mate nejakou zboreninu, napiste mi prosim do SZ vasi nabidku s cenou...

V podstate jsem ochotny za to zaplatit velmi malo protoze casem to sezenu "zadarmo" k nejakym dilum. Ale kdyby to trebas nekomu prekazelo a nemel to uz kam davat tak ho rad toho zbavim prootze mne to usnadni nejake veci a nebudu potrebovat k tomu auto jako doposud. A hlavne, muzu si sedet hezky v teplem baraku -)))))
Honza325

#2 Příspěvek od Honza325 »

Zkus uživatele "tojebordel" :wink:
Pokud vim, má LCi...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

diky, mne je jedno jestli lci nebo starsi modely. Nikdy to v zadnem aute nebude, neni to mozne. Neni to zajimave ani pro zlodeje, maji rychlejsi hracky nez predelavat spousty jednotek aby mohli odjet. A pripasovat to legalne proste nejde, navic nova CAS neni astronomicky predrazena kdyz nekomu pri nejakem zasahu jako je tuning km padne -))
milius

#4 Příspěvek od milius »

to ze nejde jednotka cas s klicema sesparovat do jineho auta je hloupost :lol:

jestli mas problem s timhle tak vim kdo ti to vyresi
matiz
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

No, jestli dokazes istou sparovat casku z jednoho auta do druheho, tak jsi borec. Jiste ze nastroje na klonovani a prizpusobeni jsou. A ze je par lidi bude mit, protoze tuuuning km -)
milius

#6 Příspěvek od milius »

ted mi to resil u e89 daval sem cas s klicema z jineho auta a hromadu jinych jednotek a vse ok tak kdyby byl o neco zajem tak se ozvy do sz
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matiz »

jasne, sz...
Odpovědět